Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım sanada eşinede cook gecmis olsunSelamlar hanımlar eşim hasta yine evde şu anda.Hastane işide tamam kemik erime sonucuda artma olmuş biraz.6 aylık olan bir iğne verdi nisanda onu vurulacağım.Kalsiyum değeri düşük çıktı birazda.İşte böyle sakın yaşlanmayın olurmu.Ben kaçtım görüşürüz.
oylama basladı ama burası cook sessiz bugün :))
bildirimden sonra hareketlenecek galiba :)
İkinizede geçmiş olsun ablacım dikkat edin kendinizeSelamlar hanımlar eşim hasta yine evde şu anda.Hastane işide tamam kemik erime sonucuda artma olmuş biraz.6 aylık olan bir iğne verdi nisanda onu vurulacağım.Kalsiyum değeri düşük çıktı birazda.İşte böyle sakın yaşlanmayın olurmu.Ben kaçtım görüşürüz.
Ben söylememiştim oylamayı :)))U Ufukta_bebek burdan oyunu kullanabilirsin canım :)
Selamlar hanımlar eşim hasta yine evde şu anda.Hastane işide tamam kemik erime sonucuda artma olmuş biraz.6 aylık olan bir iğne verdi nisanda onu vurulacağım.Kalsiyum değeri düşük çıktı birazda.İşte böyle sakın yaşlanmayın olurmu.Ben kaçtım görüşürüz.
Bence sessiz kız sen aksamları görmüyorsun burayı mesajlara yetişemiyorsunçokta sesiz değil aslında
Aynenoylama basladı ama burası cook sessiz bugün :))
bildirimden sonra hareketlenecek galiba :)
Geçmiş olsun abla Rabbim şifa versinSelamlar hanımlar eşim hasta yine evde şu anda.Hastane işide tamam kemik erime sonucuda artma olmuş biraz.6 aylık olan bir iğne verdi nisanda onu vurulacağım.Kalsiyum değeri düşük çıktı birazda.İşte böyle sakın yaşlanmayın olurmu.Ben kaçtım görüşürüz.
Ben söylememiştim oylamayı :)))
Benim takımda ya canım bildirim gidene kadar Söylemeyi düşünmemiştim Oylama var diye :))ben buraya getirdim artık kimin tatlısına oy verirse :)
Kullandım canım teşekkür ederimU Ufukta_bebek burdan oyunu kullanabilirsin canım :)
Bildirimde gelmediBen söylememiştim oylamayı :)))
Benim takımda ya canım bildirim gidene kadar Söylemeyi düşünmemiştim Oylama var diye :))
Sonra oy istiyor demesinler :))
Benim oylar belliydi kuzum ikiside hiç denemediğim bide diyetteyken bakmaya doyamadığım tarifler (malum yiyemiyorum)Benim takımda ya canım bildirim gidene kadar Söylemeyi düşünmemiştim Oylama var diye :))
Sonra oy istiyor demesinler :))
Öyle tabide canım bildirim gidince herkes görüyor zaten :)Blue_Peri DE senin kadar ince düşünüyor ama :) arkadaşlarımızı çağırırsak hem herkes oy kullanır hemde oylar çoğalır :)
Hımm sen uzaktan bakmaya devam et canim :))))Benim oylar belliydi kuzum ikiside hiç denemediğim bide diyetteyken bakmaya doyamadığım tarifler (malum yiyemiyorum)
Teşekkür ederim tatlışkooomBenim oylar belliydi kuzum ikiside hiç denemediğim bide diyetteyken bakmaya doyamadığım tarifler (malum yiyemiyorum)
Bir okuyayım seni istersen nefesim kuvvetlidirYine sonlara kalmayayım da Nazar mı var yoksa bende