• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Selamlar hanımlar eşim hasta yine evde şu anda.Hastane işide tamam kemik erime sonucuda artma olmuş biraz.6 aylık olan bir iğne verdi nisanda onu vurulacağım.Kalsiyum değeri düşük çıktı birazda.İşte böyle sakın yaşlanmayın olurmu.Ben kaçtım görüşürüz.
Ablacım sanada eşinede cook gecmis olsun :(
Görüşürüz ablacım 😘😘

Selamlar hanımlar eşim hasta yine evde şu anda.Hastane işide tamam kemik erime sonucuda artma olmuş biraz.6 aylık olan bir iğne verdi nisanda onu vurulacağım.Kalsiyum değeri düşük çıktı birazda.İşte böyle sakın yaşlanmayın olurmu.Ben kaçtım görüşürüz.
İkinizede geçmiş olsun ablacım dikkat edin kendinize 😍💛

abla çok geçmiş olsun eşinede sanada allah kolaylık versin bol bol kalsiyum ağırlıklı beslenmek iyi gelirmi bilmiyorum :(

Geçmiş olsun abla Rabbim şifa versin :(

Benim takımda ya canım bildirim gidene kadar Söylemeyi düşünmemiştim Oylama var diye :))
Sonra oy istiyor demesinler :))
Benim oylar belliydi kuzum ikiside hiç denemediğim bide diyetteyken bakmaya doyamadığım tarifler (malum yiyemiyorum😂)

Back