- 24 Eylül 2018
- 98.617
- 295.218
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ne söyleyeceğimiBen ne düşünüyorum mesela
Çeyrek mi alacağızHediyeye 150 lira nevo dan
Zahmet etmesin miNevo kazene soyleyelim onlar kazanirsa hedaye almasin
Off cok gecmis olsun tekrarCanim karin agrisiyla geldim ameliyata aldilar dia gebelik ic kanama yapmis migdeye kadar temizlemisler tupumun teki alinmis zarar gordugu icin anlican oldum oldum dirildim
Çeyrek için olaya kk el atmalı ancaÇeyrek mi alacağız
Amin canimmm,çok teşekkür ederimJenna16 canııım Doğum günün Kutlu olsun ,sevdiklerinle sağlıklı ,mutlu ,hayırlı ömrün olsun
Allah yardımcın olsun bizi arada haberdar etAllaha emanet olun ben duramiyorum kizlar dua edin bana
Ne pintisi kızıııım ablammm bize alan oldumu olmadı asıl kazen pinti ala alaPintiler
150 bende alıyorsunuzÇeyrek için olaya kk el atmalı anca
Daha kaç kez katıldınNe pintisi kızıııım ablammm bize alan oldumu olmadı asıl kazen pinti ala ala
Nevo kazene soyleyelim onlar kazanirsa hedaye almasin
Allah yardımcın olsun canım tez şifa.bul inşallahAllaha emanet olun ben duramiyorum kizlar dua edin bana
Evet evet,18'den gün aldım Çok sağol tatlım
Bizde gönderse alırdık dimi ama bananemkiii gitsin onlar alsınSende ben gibi pinti misin
Pasta kestin mi
Allah'a emanet ol canım, bir an önce iyi olursun İnşaAllah❤Allaha emanet olun ben duramiyorum kizlar dua edin bana
Aaaaa aynı yaştaymışızEvet evet,18'den gün aldım Çok sağol tatlım