- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Hain domdom eninde sonunda sen de kazanirsin amaBana almadı alanlar toplasij alsın kanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hain domdom eninde sonunda sen de kazanirsin amaBana almadı alanlar toplasij alsın kanki
Oy kıyamamEvla aramis anne uyuyamiyorum bende dedim saril babana yat kizim oyle avuttum
Bana almadı alanlar toplasij alsın kanki
Hediye verdikleri alır artıkın biz değil
Ben kazanabilme ihtimalini sevdim hiç umudum yok :))Hain domdom eninde sonunda sen de kazanirsin ama
KıyamamEvla aramis anne uyuyamiyorum bende dedim saril babana yat kizim oyle avuttum
Çok teşekkür ederim canımDurduk yere sicilimi bozmayayım
Dığum gğnün kutlu olsun canım Hayırlı, mutlu yıllara İnşaAllah
Görünüyor muHemen bakıyorum
Kalpler bir canısııııııııı
Sende ben gibi pinti misinKalpler bir canısııııııııı
PintilerKalpler bir canısııııııııı
Çok teşekkür ederim canım ♥♥♥
Madalya başına 50 tl , pamuk eller cep eeeeO degil de kazen kazanirsa para toplayip hediye almak sart oldu o kadar hediye aldi adam bize
Canim karin agrisiyla geldim ameliyata aldilar dia gebelik ic kanama yapmis migdeye kadar temizlemisler tupumun teki alinmis zarar gordugu icin anlican oldum oldum dirildimGecmis olsun canim ne oldu
Sende ben gibi pinti misin
Ben bugün herkesin içini okuyorumPintiler
Benim 3 madalya varMadalya başına 50 tl , pamuk eller cep eeee
Madalya yok kiMadalya başına 50 tl , pamuk eller cep eeee
Nevo kazene soyleyelim onlar kazanirsa hedaye almasinPintiler
Ben ne düşünüyorum meselaBen bugün herkesin içini okuyorum
Bence 1.olursa bunu kutlamak için katılan herkese benden proluk der KazenO degil de kazen kazanirsa para toplayip hediye almak sart oldu o kadar hediye aldi adam bize
Hediyeye 150 lira nevo danBenim 3 madalya var