- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Tamam canım:)Yarışmada iki oy hakkımız var.Anketi sileceğim.Eki Görüntüle 2250117
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım:)Yarışmada iki oy hakkımız var.Anketi sileceğim.Eki Görüntüle 2250117
Amin canm Allah razi olsun hepinizdenRabb'im daha iyi etsin canım benim ❤
Çocuklara kim bakıyor çok üzülmüşlerdirAmin canm Allah razi olsun hepinizden
Aynen öyle olacakO degil de kazen kazanirsa para toplayip hediye almak sart oldu o kadar hediye aldi adam bize
❤Amin canm Allah razi olsun hepinizden
Çok geçmiş olsun Rabbim sizi evlatlarınıza bağışlasın,birdaha böyle bişeyi yaşatmasın beterinden korusun inşallahAmin insallah bugun aksam iyiyim ama dun bu sabah cok kotuydum
Abla bunu biz biliyoruz ama bildirimle gelen bilemez ki ://Yarışmada iki oy hakkımız var.Anketi sileceğim.Eki Görüntüle 2250117
İlk mesajda yazıyorAbla bunu biz biliyoruz ama bildirimle gelen bilemez ki ://
Esimle abim evdeler kayinvalidemde cikmis Akillari gittiÇocuklara kim bakıyor çok üzülmüşlerdir
Bana almadı alanlar toplasij alsın kankiO degil de kazen kazanirsa para toplayip hediye almak sart oldu o kadar hediye aldi adam bize
Ani olunca daha zorEsimle abim evdeler kayinvalidemde cikmis Akillari gitti
Hediye verdikleri alır artıkın biz değilO degil de kazen kazanirsa para toplayip hediye almak sart oldu o kadar hediye aldi adam bize
O degil de kazen kazanirsa para toplayip hediye almak sart oldu o kadar hediye aldi adam bize
Insallah aman hicbirimiz yasamayalim cok zordu cokkÇok geçmiş olsun Rabbim sizi evlatlarınıza bağışlasın,birdaha böyle bişeyi yaşatmasın beterinden korusun inşallah
Gecmis olsun canim ne olduKizlar suan hastanede yatiyorum sanirim bu yarismaya katilamicam
:)) Tamam abla iki oy alacağız ondan da olmayayım dedimİlk mesajda yazıyor
Evla aramis anne uyuyamiyorum bende dedim saril babana yat kizim oyle avuttumAni olunca daha zor
Sagol canisiGecmis olsun canim ne oldu