- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Hayırlı akşamlar canım❤ TeşkkürlerHayırlı akşamlar, yarışmada yarışan tüm arkadaşlara başarılar dilerim
İnşaallah canım:)
Sen bizimkileri ekle kalanlar sona kalsınDaha ilk mesaj hazır değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlar canım❤ TeşkkürlerHayırlı akşamlar, yarışmada yarışan tüm arkadaşlara başarılar dilerim
İnşaallah canım:)
Sen bizimkileri ekle kalanlar sona kalsınDaha ilk mesaj hazır değil
Kolay gelsin canım :)Ben 10 dk ütü yapayım geleyim:)
Kolay gelsin minnoşum❤ Ben de çay koyayımBen 10 dk ütü yapayım geleyim:)
Kazen katılım için bugün son gün tarifinizi paylaşacak mısınız?Herkes merakla bekliyor
Dedi ve gitti
Geldim çok yoruldum bugün şimdide oğlanı sınav yaptım kafam bulandı saat problemleri ileGel canım bekliyoruz
Hosgeldin kankacimGeldim çok yoruldum bugün şimdide oğlanı sınav yaptım kafam bulandı saat problemleri ile
Hoşbulduk canımHosgeldin kankacim
Hafta sonu yoğun geçti eşim evde çocukta malum bu gün daha az ıslattı altını sadece kakasını yapmıyor altına bırakıyor :) öyle işte internetim de bitti Mart sonu yenilenecekE Evvab @Jenna16 Kukrim @Lunya @deynepnaz Nevreste @azerinnn
@yasminsay C A N O @ervanazlim @evlaefe @yorgun anneanne @NAVLEE
Zipzip- -VUSLAT- @can09e @H E
@BeyazOrkidem gurtmingotam @hippocan unuttuğum varsa affetsin gayri :)) nerdesiniz baclar
Eklemeseymis iyiymiş son dk golü oldu resmen o ne şimdi yapilirmi bu bizeKazen tarifini eklemiş dağılın hanımlar
Uygun değil abi haksız rekabet buuygunsa kiliti kaldırabilirsin
Caydanlik ve servis takımı da çok hoş markası ne ki acaba mavisi çok güzel
Nedenki....yarama dokunmayın .....
NE güzel işte içiniz açılır ben çok beğendimevde her şey mavi beyaz...