Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dediği gibi antikazenciler çoğunluktadırDayanın bir ya korkmayın belki umduğumuz başımıza gelmez yani inşaAllah :)
O değilde oy istemek yasak ama ona oy vermeyin demek yasak değil![]()
Sanmam çoksa bile açık etmemek için yine oy verirlerİnşallah dediği gibi antikazenciler çoğunluktadır![]()
İnşallah dediği gibi antikazenciler çoğunluktadır![]()
Biz konuyu açınca bekliyoruz ki beğeni yorum gelecek,Kazen açınca herkes hücum etmişSanmam çoksa bile açık etmemek için yine oy verirler![]()
dmi bosuna ugrasmayalimBencede ya da ilk o yapsın ona göre belki katilmayiz![]()
Deyneeeeerpppp senin baklava 99 ise künefe 98, sen daha güzel yapmışsınBiz konuyu açınca bekliyoruz ki beğeni yorum gelecek,Kazen açınca herkes hücum etmiş![]()
Fazla var abla çıkar bi kaç taneİlk mesaj düzenlendi bakın bakalım eksik var mı![]()
Cımbızımı kim aldı çabuk ortaya çıksın
Benim ki ofsayt oldu
İlk mesajı düzenledim kontrol eder misiniz:)
@Smile Forever
tontriko
terelelli34
-Lavinya
BlancKahkul
Kukrim
D Dediyy
LezzetliCipetpet
balbocuuu
Canfeb
BirTutamMutluluk20
yasminsay
Z zipzip -
Blue_Peri
deynepnaz
Lilimam
E Evvab
N Nana
Jenna16
retro_hippo
ervanazlim
@-VUSLAT-
@minik meleklerim
@Sabr-Sukur-Dua
@Emira SY
Biz konuyu açınca bekliyoruz ki beğeni yorum gelecek,Kazen açınca herkes hücum etmiş![]()
Hangilerini çıkartayımFazla var abla çıkar bi kaç tane![]()
Abla gayet uygun hayırlısı olsun :)Ablam Minik senin cımbızla tatlı yapmış![]()
Kizlar suan hastanede yatiyorum sanirim bu yarismaya katilamicamE EvvabJenna16
Kukrim N Nana
deynepnaz
Nevreste
BirTutamMutluluk20
yasminsay @-cantanem-
ervanazlim
evlaefe @yorgun anneanne @NAVLEE
Zipzip-
-VUSLAT- @can09e @H E
@BeyazOrkidem @gurtmingotamretro_hippo unuttuğum varsa affetsin gayri :)) nerdesiniz baclar
Bir adım öne çıksın lütfen rica ediyorumAblam Minik senin cımbızla tatlı yapmış![]()
Cımbızımı kim aldı çabuk ortaya çıksın![]()
Hayırlııs canım:)Abla gayet uygun hayırlısı olsun :)