Tatlıdaki cımbızı Mune den ödünç aldığınızı söylüyorlar.Buna ne diyorsunuzBen de öyle düşünüyorum eğer sunuma giderse oy alır yurur sana göbekli bana da cimbizli diyebilirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlıdaki cımbızı Mune den ödünç aldığınızı söylüyorlar.Buna ne diyorsunuzBen de öyle düşünüyorum eğer sunuma giderse oy alır yurur sana göbekli bana da cimbizli diyebilirler
Allah eksikliğini göstermesin hep öyle olsun inşallahAma eşim sağolsun bana 2 gündür çok yardım etti:)Bugün öğlen işe gitti gitmeden salonun duvarları sildi:)
Amaan bir madalyanın lafımı olur Aslı gibi tak madalyanı oturHani madalyam yok ki fasulyeden olayım
Hem severim hem döverim ona göreAğzından bal damlıyor ❤
Yerim seni beenn
Evet yakında yetkiyi bana devredecekmis öyle çalkalanıyor kk (herkes ayağını denk alsın )Tatlıdaki cımbızı Mune den ödünç aldığınızı söylüyorlar.Buna ne diyorsunuz
Ve sen hâlâ ayaktasınKoltukları sildiğimi söylemişmiydim
Amin canım sağolsunAma kıymetimi çok daha iyi anladı.Kadın işi kolay deyip geçmemek lazımAllah eksikliğini göstermesin hep öyle olsun inşallah
Ayyy onda kimlerin kimlerin kanı vardır ıyyy kenede çekmiştir o kırda dağdaTatlıdaki cımbızı Mune den ödünç aldığınızı söylüyorlar.Buna ne diyorsunuz
Allah uzun ömür versinSeneye çıkarsam İnşaAllah katılırım
O zor birazEvet yakında yetkiyi bana devredecekmis öyle çalkalanıyor kk (herkes ayağını denk alsın )
Tatlıdan soğudum şuan sağolAyyy onda kimlerin kimlerin kanı vardır ıyyy kenede çekmiştir o kırda dağda
Yıkılmadım ayaktayımVe sen hâlâ ayaktasın
korkup oy verirler belkimO zor biraz
Tatlıdaki cımbızı Mune den ödünç aldığınızı söylüyorlar.Buna ne diyorsunuz
Amin, hepimize minnoşum❤Allah uzun ömür versin
Hem severim hem döverim ona göre
MaşaAllah sanaYıkılmadım ayaktayım
Geliyorum birazdanKukrim bugün görünmedi hiç
Yarışma yönetiyor hatun birde arada bizim kahrimizi çekiyorMaşaAllah sana
Dedi ve gittiGeliyorum birazdan
Yarın ne olur bilmem:)Benim bağışıklık düşük hemen hasta oluyorum:)MaşaAllah sana