- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
- 468
Bizi kandırıyordun gibi hissediyorumKeşke tatlıyı önce yapsaydım![]()
Tatlı kokusu geliyor senden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizi kandırıyordun gibi hissediyorumKeşke tatlıyı önce yapsaydım![]()
Akşam oldu hâlâ parktalar mı acabaCocukları oyun parkına götürdü abla :)
Seneye kadar yok yani şerbetlilerBilmem belki gelir:)
Aynen seneye inşaallahAma yapmayı düşündüğüm tarifi yapacağım inşaallah:)
Keşke öyle olsaydı canım ama son 2 hafta çok yoğun geçtiBizi kandırıyordun gibi hissediyorum
Tatlı kokusu geliyor senden![]()
Avm de ise olabilirAkşam oldu hâlâ parktalar mı acaba![]()
En erken 1 yıl sonraAkşam oldu hâlâ parktalar mı acaba
Seneye kadar yok yani şerbetliler![]()
OlabilirAvm de ise olabilir![]()
2020de o zamanEn erken 1 yıl sonra![]()
Eğer o saydıklarini yapıp birde üstüne tatlı yaparsa kendi tatlı tarifime girip bana oy vermeyin adres nevo derimBizi kandırıyordun gibi hissediyorum
Tatlı kokusu geliyor senden![]()
Kıyamam sana benn oyy tamam üzülme ikimiz beraber katılalım ikimizin nicki yazsın ordaKeşke öyle olsaydı canım ama son 2 hafta çok yoğun geçti
Ve bugün sabah kalktığımda hiç iyi değildim mecburen işime devam ettim bugün bitirmem lazımdı![]()
Yani 2020 sonu olabilir:)Olabilir
2020de o zaman![]()
Eğer o saydıklarini yapıp birde üstüne tatlı yaparsa kendi tatlı tarifime girip bana oy vermeyin adres nevo derim![]()
Bende hiç öyle hissetmedimKıyamam sana benn oyy tamam üzülme ikimiz beraber katılalım ikimizin nicki yazsın orda
Nevoşun adından faydalanıyorum gibi olmasın ama![]()
Koltukları sildiğimi söylemişmiydimEğer o saydıklarini yapıp birde üstüne tatlı yaparsa kendi tatlı tarifime girip bana oy vermeyin adres nevo derim![]()
Bana yönlendir sen Nevo fasulyedendi zatenEğer o saydıklarini yapıp birde üstüne tatlı yaparsa kendi tatlı tarifime girip bana oy vermeyin adres nevo derim![]()
Buna hiç ihtiyacın yok ben bile öyle güzel sunum yapamamKıyamam sana benn oyy tamam üzülme ikimiz beraber katılalım ikimizin nicki yazsın orda
Nevoşun adından faydalanıyorum gibi olmasın ama![]()
Hani madalyam yok ki fasulyeden olayımBana yönlendir sen Nevo fasulyedendi zaten![]()
Abla ben bugün 150. Zıp lamayi 149 dan sonra 10 saniye dinlenerek yaptım sen kime neyi anlatıyorsunKoltukları sildiğimi söylemişmiydim![]()
Ben de öyle düşünüyorum eğer sunuma giderse oy alır yurur sana göbekli bana da cimbizli diyebilirlerBuna hiç ihtiyacın yok ben bile öyle güzel sunum yapamam![]()
Seneye çıkarsam İnşaAllah katılırımYani 2020 sonu olabilir:)
Ama eşim sağolsun bana 2 gündür çok yardım etti:)Bugün öğlen işe gitti gitmeden salonun duvarları sildi:)Abla ben bugün 150. Zıp lamayi 149 dan sonra 10 saniye dinlenerek yaptım sen kime neyi anlatıyorsun![]()
Ağzından bal damlıyor ❤Buna hiç ihtiyacın yok ben bile öyle güzel sunum yapamam![]()