- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.034
- 698
Çorbalarda da arkalı önlü gittikEkleme sırasına göre yaparsa en sonlardayım Minik de arkamda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çorbalarda da arkalı önlü gittikEkleme sırasına göre yaparsa en sonlardayım Minik de arkamda
Baş harflerine göre alfabetik yapsınNevoş her seferinde farklı yöntemlerle sıralıyor diye biliyorum, bakalım bu sefer nasıl olacak
En sonda ben olurum amaBaş harflerine göre alfabetik yapsın
ÖylemiydiÇorbalarda da arkalı önlü gittik
Yaaa en rüzgarlı gün galibaBalkon çekimi olaylı oldu uçuyor ev resmen ne ortu durdu yerinde ne tatlı
Yaaa o zaman en sonda olurumBaş harflerine göre alfabetik yapsın
Herşeyini değiştirdi meslek çocuk vs.Aynen tepki alınca nick değiştirmiş
Oylama da bir iki oyla geçtin beni sanki :))Öylemiydi
Onu dusunmedim hiç kendimi düşündüm zaaaarrrYaaa o zaman en sonda olurum
Benim sunum yaptığım gün de hava kapalıydı, içerde çektim:)Balkon çekimi olaylı oldu uçuyor ev resmen ne ortu durdu yerinde ne tatlı
Aa doğru ben senden önce olurumEn sonda ben olurum ama
Balkon kapısı önünde çektim bir çoğunu yakın çekim olarak örtü içine girdi tatlının falan neyse önemli olan katılmaktı ben açayım tarifiYaaa en rüzgarlı gün galiba
Nick mi değişsek yarısma bitene kadarAa doğru ben senden önce olurum
Hadi ac bakalım merak ediyorum tatlınıBalkon kapısı önünde çektim bir çoğunu yakın çekim olarak örtü içine girdi tatlının falan neyse önemli olan katılmaktı ben açayım tarifi
Heer bende nick olarak düşündüm niyeyseBen tatlı isminden bahsetmiştim -VUSLAT-
Tamam o zaman olabilir Ama c ile başlayan çok varBen tatlı isminden bahsetmiştim -VUSLAT-
Gercekten varmıs ya bu nickte biri