• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Senden fasulye olmaz olsa olsa minik olur :)

Yükledinmi
Yükledim bı kaç foto attım ama ayarlamam lazım kırpmak gerekiyor bazıların i oyuzdej artık bir elim işte bir elim oynasta ayarlarım 🤪

Kız sen paylaştınmı görmedim. Sorma yaa baklava ağırlıkta bakalım netcez meraktayım :KK48:
Daha onaylanmadı :)) biraz önce oluşturdum konuyu

Kokmak kelimesi hafif kalıyor.:KK70:
Naptın yoksa evimi kırkladın bende yapayım bir ara nerden başlayım :64:
Aaa gardaşım temizlik konusunda beni dürttüydü bakayım bir nerelerin tozunu aldırcak bana :D

Naptın yoksa evimi kırkladın bende yapayım bir ara nerden başlayım :KK64:
Aaa gardaşım temizlik konusunda beni dürttüydü bakayım bir nerelerin tozunu aldırcak bana :KK70:
Cam-kapı- duvar -avizeler - balkonlar aklına gelebilecek her yeri temizledim:KK70:Banyo ve mutfak dolaplari kaldı.Birde banyo tuvalet duvarları falan:)

Cam-kapı- duvar -avizeler - balkonlar aklına gelebilecek her yeri temizledim:KK70:Banyo ve mutfak dolaplari kaldı.Birde banyo tuvalet duvarları falan:)
Hay maşallah :nazar:

Duvara naptın moplamı sildin :57: avizem yok anam babam duy :D

Duvara naptın moplamı sildin :KK57: avizem yok anam babam duy :KK70:
Benim bir arkadaş araba fırçası ile siliyor Muş sonra aynı fircays ıslak havlu dolayip duruluyor Muş hiç denemedim ama ben standart bezle siliyorum :))

Back