- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Yeter artık girme kaptanimla arama miniiiiiiiiikYok o etiketlemek istemiyor tuzsuz kızıyor ona
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeter artık girme kaptanimla arama miniiiiiiiiikYok o etiketlemek istemiyor tuzsuz kızıyor ona
Eskiden 1-2 resim eklenirdi, şimdi 20 resim ekliyoruzTamam o zaman ilk halini görelim de :))
Nolmus bişey mi yapmışım
Yok canım minik unuttu bende eksikleri yazdım :)))Nolmus bişey mi yapmışım
Saol canisi kaptanimi etiketlemeye gelince unutmazYok canım minik unuttu bende eksikleri yazdım :)))
Kaptanın kızar diye etiketlememis öyle söyledi ama :))Saol canisi kaptanimi etiketlemeye gelince unutmaz
Eh işte yaptık bişeyler tadıda çok güzel di tek sorun 2 saat beklemedi buzdolabında servis ederken zorlandım beklese kalıp gibi çıkardı :)Çok güzel görünüyor canım:) Hele o şerbetin rengi ne güzel olmuş öyle
Gayet düzgün olmuş canım kesimi:)Eh işte yaptık bişeyler tadıda çok güzel di tek sorun 2 saat beklemedi buzdolabında servis ederken zorlandım beklese kalıp gibi çıkardı :)
Merak ettim hangi konu
Bende o yüzden hiç yazmıyorum oralaraBdv de dolanmayın tehlikeli sular
Ben de bir aralar bakıyordum sonra bıraktım:) Tutamam kendimi ağzıma geleni sayarım, o yüzden dolanmıyorum oralardaBende o yüzden hiç yazmıyorum oralara
En güzeliBen de bir aralar bakıyordum sonra bıraktım:) Tutamam kendimi ağzıma geleni sayarım, o yüzden dolanmıyorum oralarda
EvetEn güzeli
Aynen tepki alınca nick değiştirmiş