- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.043
- 698
HanimKelesimiGetir
ablam benim bugün geldiyse bile görüşemedik oylqmq var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can09e miş gördüğüm:)
Diğer canı etiketlemis can09 vsr :))Yaa
Canfebi etiketlemişti yanlış mı gördüm:)
Şarjım bitiyor diyeti bozmadım tavuk yedim :)İyi yolculuklar gonya yolundayım
Bugün gelmedi canım yarın sabah gelir :))HanimKelesimiGetir ablam benim bugün geldiyse bile görüşemedik oylqmq var
Hayırlı yolculuklar canımKonyadaydım yoldayız dönüyoruz :)
Ha tamam o zaman:))Yok o etiketlemek istemiyor tuzsuz kızıyor ona
Evet sonradan baktım tekrarDiğer canı etiketlemis can09 vsr :))
Hayırlı yolculuklar :)Konyadaydım yoldayız dönüyoruz :)
Hem gizliden buradayım çaktırmıyorum, ara ara okuyup çıkıyorumhem yemek yapıyorum, hem de kolaj hazırlamaya çalışıyorum akşam içinE Evvab @Jenna16 @kukrim27 @Lunya deynepnaz Nevreste @azerinnn
@yasminsay @-cantanem- ervanazlim @evlaefe @yorgun anneanne @NAVLEE
Zipzip- -VUSLAT- @can09e @H E
@BeyazOrkidem @gurtmingotam @hippocan unuttuğum varsa affetsin gayri :)) nerdesiniz baclar
Ne kolajıHem gizliden buradayım çaktırmıyorum, ara ara okuyup çıkıyorumhem yemek yapıyorum, hem de kolaj hazırlamaya çalışıyorum akşam için
Her defasın da beni unutmadığın için çocuklarla uğraşıyorum son dakika yarışmaya katıldım zorlandım biraz... annelerle olana da katılacağım :)E Evvab @Jenna16 @kukrim27 @Lunya deynepnaz Nevreste @azerinnn
@yasminsay @-cantanem- ervanazlim @evlaefe @yorgun anneanne @NAVLEE
Zipzip- -VUSLAT- @can09e @H E
@BeyazOrkidem @gurtmingotam @hippocan unuttuğum varsa affetsin gayri :)) nerdesiniz baclar
Ekledin mi canım tarifini sen:)Her defasın da beni unutmadığın için çocuklarla uğraşıyorum son dakika yarışmaya katıldım zorlandım biraz... annelerle olana da katılacağım :)
Bildirim geldi görmedin galiba :)Ekledin mi canım tarifini sen:)
Konu açıldığında gelmiyor bana bildirim:) Görünüyor mu konuBildirim geldi görmedin galiba :)
Baktıgımda kapalıydı ama :)
1.sayfaya, görücüye çıkacak sunumaNe kolajı
Konu görünüyor ama kapalı yazmaya :)Konu açıldığında gelmiyor bana bildirim:) Görünüyor mu konu
Sen mi hazırlıyorsun onları :)1.sayfaya, görücüye çıkacak sunuma
Kendini başa koyarsın sen şimdi1.sayfaya, görücüye çıkacak sunuma
BaktımKonu görünüyor ama kapalı yazmaya :)
Kendi çapındaSen mi hazırlıyorsun onları :)
Güzel görünüyorBaktım