- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Evet İsteriz isterizTamam o zaman hediye isteriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet İsteriz isterizTamam o zaman hediye isteriz
Hatta ilk 5 e daha güzel hediyeler olabilirEvet İsteriz isteriz
O daha güzel olurHatta ilk 5 e daha güzel hediyeler olabilir
Görüşürüz ablacım kolay gelsinBen çamaşırları asayım Zipzip görüşürüz canım
Bakma sen içindeki sese Kolay gelsin canım
Nevo duymasın benim elemanları kacirttiniz diyecek :))Neyse birkaç rakipden sıyrıldık
Yetiştirdin hadi iyisin canım :)Pişiyor şuan hadi bakalım :))
İlk 3 e verilsin yeterİlk 10a hediye verilsin
Sunuma ugrasamauacagim çünkü aklımda olanları yapamadım :))Yetiştirdin hadi iyisin canım :)
Bende 5 dediydimİlk 3 e verilsin yeter
Olsun canım oldugu kadar yaparsın yakın cekim yap tatlın güzel görünsün yeter ❤Sunuma ugrasamauacagim çünkü aklımda olanları yapamadım :))
Ahahahaha herkes girebildiği kadar söylüyor ilk 10 a hediye verilmesi mümkün değil pro verilirdeBende 5 dediydim
Önemli olan pişme oncesigdi bayağı zorladı beniOlsun canım oldugu kadar yaparsın yakın cekim yap tatlın güzel görünsün yeter ❤
Pişiyor şuan hadi bakalım :))
Yoo kendileri kaçtıNevo duymasın benim elemanları kacirttiniz diyecek :))
İlk 3 e verilsin yeter
Aynen canım ilk 5 teyim daha fazlası olmaz zaten yetişemem sizeAhahahaha herkes girebildiği kadar söylüyor ilk 10 a hediye verilmesi mümkün değil pro verilirde
O zaman sende baklava tarzı birsey yaptın sankiÖnemli olan pişme oncesigdi bayağı zorladı beni
Biz kendimizi düşündük mü bak ilk 10 dedikAhahahaha herkes girebildiği kadar söylüyor ilk 10 a hediye verilmesi mümkün değil pro verilirde
Ben buradayımE Evvab Jenna16 Kukrim N Nana deynepnaz Nevreste BirTutamMutluluk20
yasminsay C A N O ervanazlim evlaefe yorgun anneanne NAVLEE
Zipzip- -VUSLAT- can09e H E
BeyazOrkidem gurtmingotam retro_hippo unuttuğum varsa affetsin gayri :)) nerdesiniz baclar