- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Iyi pazarlar kankacimGunaydinn kankacimiyi pazarlar kahvaltı hazırlarken baktım şimdi kahvaltımı ettim geldim
Nasılsın
Afiyet olsun canım :)
Iyiyim kankim sen nasılsın ❤ ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi pazarlar kankacimGunaydinn kankacimiyi pazarlar kahvaltı hazırlarken baktım şimdi kahvaltımı ettim geldim
Nasılsın
Sağol canım iyiyi bende .mutfağı toparliyim cikicazz biraz çocukları oyun evine goturcezIyi pazarlar kankacim
Afiyet olsun canım :)
Iyiyim kankim sen nasılsın ❤❤
Güzel bulursam bugün düşünüyorumKukrim dün aksamda kuru dolma konusulmus onu ne zaman yapacaksın :)))
Iyi eglenceler canım ❤Sağol canım iyiyi bende .mutfağı toparliyim cikicazz biraz çocukları oyun evine goturcez
Bildirim gelmedi mi sana, anketi cevaplayın a zayıflamaya destekli ürün ister misiniz gibi soru vardı, ben istemedim, herkese mi aynı soru ürünü bilmiyorum, rezil olmam inşallah doğru anlamışımdırdeynepnaz yeni sürüme gectikde yazmıssın merak ettim neden diyet takımlarına bildirim gitmeli :))
Tamam canım bulursun inşallah :)))Güzel bulursam bugün düşünüyorum
Pro üyelere diyordu canım ben pro değilim ya bana mail gelmedi :))Bildirim gelmedi mi sana, anketi cevaplayın a zayıflamaya destekli ürün ister misiniz gibi soru vardı, ben istemedim, herkese mi aynı soru ürünü bilmiyorum, rezil olmam inşallah doğru anlamışımdır
Teşekkür ederiz canımIyi eglenceler canım ❤
Kim?Ben onu unuttum yaa yapmayacak gibi o
Yoldayızda tlf çekmemiş alıntı almamış
Neden kiEn zor yarışmam sanırım
İyi şükür sen nasılsın anca girdim mutfağa yorgunum çaresizimMinik Duduklu Tencere nasılsın canım
İyiyim canım şükür❤ 3 gün daha var o zamanTesekkur ederim canim nasil olayim Nevruz tatili nedeniyle cocuklar 27 marta kadar evde kafam davul
Sen nasilsin?
Oylama bu aksam mi aciliyor yarin mi?ona gore utu yapib murat basaran dinlicem de
Sanada nasılsın abla :))Keyifli pazarlar
Çocuklarla çok zor oldu ama değdi bitti şimdi yükleme işi kaldıNeden ki