- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.100
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani patlıcanın içinde yag miktarı azsa daha sağlıllıdır :)))Dayanamadım patlıcan ezmesi getirmişler arkadaşlar ben onlara benim sarmaları verdim onlar bana ezme yoksa sarma mı ueseydim
Biraz bardağın dolu tarafına bak zıpzıp
O kadarda sohbet ettiler ama gecememisler ben uzaklasmısım sadece birazNe kadar beceriksijiz yokluğun da bile gecememissiniz msj sayımı
Bir tane tadına baktım bı tarafım şişmesin diyeYani patlıcanın içinde yag miktarı azsa daha sağlıllıdır :)))
Sarma yemediğin iyi olmus
Yok yok bunlar bu işi kiviramayacakO kadarda sohbet ettiler ama gecememisler ben uzaklasmısım sadece biraz
Kız tadına bakmıstın zaten cuma günüBir tane tadına baktım bı tarafım şişmesin diye
O cuma günüydü ya cumartesi siserseKız tadına bakmıstın zaten cuma günü
Belki gecerler dicem ama zor senn birinci olursun :Yok yok bunlar bu işi kiviramayacak
Sarmalar bitti mi sen onu söyle bana bugüne kalmasındaO cuma günüydü ya cumartesi siserse
Bende zıplayan avatarımı koysam ama basım dönüyor ondadaAvatarı mı özlemişim
Arkadaşın teki bitirdi adamlara bırakmadı valla keşke bu kadar daha olsaydı dedi birdeSarmalar bitti mi sen onu söyle bana bugüne kalmasında
Sarmayı bende cook severim de en son yiyeli 6-7 ay oldu galibaArkadaşın teki bitirdi adamlara bırakmadı valla keşke bu kadar daha olsaydı dedi birde
Doğru kaptana yasak değil bir daha kine göndereyim cuma gün gene anneme gideceğim :))Sarmayı bende cook severim de en son yiyeli 6-7 ay oldu galiba
Madem bu kadar güzel insaan kaptanınaada getiriir
Listede değilim ya ondan yiybiliriimDoğru kaptana yasak değil bir daha kine göndereyim cuma gün gene anneme gideceğim :))
Bende listede değilimListede değilim ya ondan yiybiliriim
Tesekkur ederim canim ❤
Annemi kandırayımda sarma saralım
listede değilsin ama bu hafta listeye girebilirsin :))))Bende listede değilim
Gunaydinn kankacimiyi pazarlar kahvaltı hazırlarken baktım şimdi kahvaltımı ettim geldimKukrim kankacım Günaydın ❤❤