- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
- 468
Bi de hangi cesaretle yaziyosa buraya o da ayri bi saskinlik konusu
Pes yaniBi de hangi cesaretle yaziyosa buraya o da ayri bi saskinlik konusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de hangi cesaretle yaziyosa buraya o da ayri bi saskinlik konusu
Pes yaniBi de hangi cesaretle yaziyosa buraya o da ayri bi saskinlik konusu
Yataktan cıkmadın bi kahvaltı yaptın yatıyon ben demedim sen dedinIyi o zaman canım :))
Yokk kız yatakta yemek yemem ki hem yataga kim getirecek
Kahvaltı için yataktan cıktım dedim ama benYataktan cıkmadın bi kahvaltı yaptın yatıyon ben demedim sen dedin
Baak ordaaaa uyanmıssın ama yataktan çıkmamış kahvaltı yapmıssınyalanmı söylüyom yaniiii kaptanBende erken uyandım ama yataktan cıkmadım bir kahvaltı yaptım sadece :))
Görümcenle bol muhabbetleriniz olsun o zaman canım :))))
Heee tam yazamamısımBaak ordaaaa uyanmıssın ama yataktan çıkmamış kahvaltı yapmıssınyalanmı söylüyom yaniiii kaptan
Öyle yakalarım işteHeee tam yazamamısım
Kahvaltı için kalktım geri yattım yazacaktım kalmıs öyle :)))
Yakaladın valla kelime hatası yapmamam lazım ❤Öyle yakalarım işte
gözüm üstünde .Yakaladın valla kelime hatası yapmamam lazım ❤
Tamam o zaman ben uzaklasayım buralardangözüm üstünde .
Kaç nasılsa adresini biliyorum 6. TakımTamam o zaman ben uzaklasayım buralardan
Dogru diyon adreste belliKaç nasılsa adresini biliyorum 6. Takım
Dogru diyon adreste belli
Minik tatlı yapamayacakmı ya
Yapacak :)
Sen dua et 300 le gelmişsin ben kaç la geldim hiç söz etmeyelimHeytt beee iyi bir haberi hakettin sabah 300 gr + geldim
Bende kazeni künefe ile gelecek künefe yapılmadı çünküKamuoyu heyecanla bekliyor
Kız hani sadece ızgara salata yiyecektinSen dua et 300 le gelmişsin ben kaç la geldim hiç söz etmeyelim
Piknik bayağı o yüzden güzel geçti ezmeler salatalar gereğinden fazla yedim
Maalesef suç bu özel hayatı ihlal falan diye ses kaydı almakAaaaaa diye bağırmak istiyorum nerden okudum sabah sabah.
Kızlarrr saç çeken öğretmen inkar ederim şikayet edilirsem diyor açık açık ss aldım nereyeyse oraya şikayet etmek istiyorum. Beni bir yönlendirin
Dayanamadım patlıcan ezmesi getirmişler arkadaşlar ben onlara benim sarmaları verdim onlar bana ezme yoksa sarma mı ueseydimKız hani sadece ızgara salata yiyecektin