En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yeter daha ne olsun
Şekerpare sıcak olması lazım dolaba koyarım saklama kutusunda haber gelince ısıtır hazır şerbeti hemen dökerim diyorum gelene kadar olur:)Börekte birgün altta beklesin olmazsa üste koyarım:)

Öğrenir inşaallah:)

Şekerpare sıcak olması lazım dolaba koyarım saklama kutusunda haber gelince ısıtır hazır şerbeti hemen dökerim diyorum gelene kadar olur:)Börekte birgün altta beklesin olmazsa üste koyarım:)
Aynen öyle yaparsin.Soda ile sosluyorum bir tane böreği rulo rulo yapılıyor geceden öyle tarifli yapabilirsin.
Gelmezse ya yersiniz yada buzluğa

Senin yazdıklarını ve sana yazılanları hiç kaçırmamaya çalışıyorum canım yaza bende düşündüğüm için kızım bezden nefret ediyo bari çıkaralımda kurtulsun

İnanmayanlara özel ayrıntılı fotolarda çektim
Gelmeden önce siparişlerimi yazarım sana Sarma yap canım o da dolaba:) Kek olur:)

Aynen öyle yaparsin.Soda ile sosluyorum bir tane böreği rulo rulo yapılıyor geceden öyle tarifli yapabilirsin.
Gelmezse ya yersiniz yada buzluğa
Aynen böreği öyle yapacağım:)Dolaba koyarım sonra çıkartıyorum okula götürüyorlar:)

Gece bir kere kaldır canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…