- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Hayırlı akşamlar ❤Hayırlı akşamlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlar ❤Hayırlı akşamlar![]()
Şekerpare sıcak olması lazım dolaba koyarım saklama kutusunda haber gelince ısıtır hazır şerbeti hemen dökerim diyorum gelene kadar olur:)Börekte birgün altta beklesin olmazsa üste koyarım:)Yeter daha ne olsun![]()
Öğrenir inşaallah:)inşallah abla bu gün sanki hiç geçmeyecek gibi geldi o kadar çok tuvalete gittik geldik ki 10 günde öğrense bile mutlu olacağım
keşke canım öğle uykusunda hiç yapmamış 2 saat boyunca ama uyanınca yarim saatte bir yaptı geceyi merak ediyorum yapacak mı acaba kaldırmalı mıyım gece çiş için
benim şimdi başlatmamın nedeni ortalık hem daha az pislenir paçalarından akamaz pijamaları uzun kalın zaten emiyor diye birde çok pişik oluyordu hadi dedim başlayalım bi yerden umarım mutlu sonla biter![]()
Merhaba canım nasılsınHayırlı akşamlar ❤
Tamam abla ben anladım nezaman dökülmesi gerektiğini,şerbet buz gibiydi tatlıda nerdeyse soğuktu öyle dökülürse tabi çekmezAhahahhTamam yap bakalım:) Şerbeti ılık dök canım, tatlının ilk sıcaklığı çıkınca:)
Aynen öyle yaparsin.Soda ile sosluyorum bir tane böreği rulo rulo yapılıyor geceden öyle tarifli yapabilirsin.Şekerpare sıcak olması lazım dolaba koyarım saklama kutusunda haber gelince ısıtır hazır şerbeti hemen dökerim diyorum gelene kadar olur:)Börekte birgün altta beklesin olmazsa üste koyarım:)
Senin yazdıklarını ve sana yazılanları hiç kaçırmamaya çalışıyorum canım yaza bende düşündüğüm içininşallah abla bu gün sanki hiç geçmeyecek gibi geldi o kadar çok tuvalete gittik geldik ki 10 günde öğrense bile mutlu olacağım
keşke canım öğle uykusunda hiç yapmamış 2 saat boyunca ama uyanınca yarim saatte bir yaptı geceyi merak ediyorum yapacak mı acaba kaldırmalı mıyım gece çiş için
benim şimdi başlatmamın nedeni ortalık hem daha az pislenir paçalarından akamaz pijamaları uzun kalın zaten emiyor diye birde çok pişik oluyordu hadi dedim başlayalım bi yerden umarım mutlu sonla biter![]()
İnanmayanlara özel ayrıntılı fotolarda çektim![]()
Gelmeden önce siparişlerimi yazarım sanaİyi yapmışsın
Ol ne güzel olurdu:)
Bu hafta eşimin arkadaşları 1 saat oturmaya gelecekler.Baş sağlığı için:)Ama hangi gün çok net değil:)
Uzun süre dayanacak ne yapsam:)Tatlı tuzlu kurabiye yapayım diyorum.Şeker pare yapayım ama şerbetini dökmeyeyim.Birde börek sarıp bekleteyim yeter galibaGelmezlerse kalacak ondan başka ne yapsam bilemedim:)
Aynen böreği öyle yapacağım:)Dolaba koyarım sonra çıkartıyorum okula götürüyorlar:)Aynen öyle yaparsin.Soda ile sosluyorum bir tane böreği rulo rulo yapılıyor geceden öyle tarifli yapabilirsin.
Gelmezse ya yersiniz yada buzluğa![]()
Dimi amaNiye inanmasınlar o kadayıf dolması bile öyle kolay bir tatlı değildir.Baklava niye yapılmasın:)
Evet aslında sarma dolmada olabilir:)Gelmeden önce siparişlerimi yazarım sanaSarma yap canım o da dolaba:) Kek olur:)
Gece bir kere kaldır canım:)inşallah abla bu gün sanki hiç geçmeyecek gibi geldi o kadar çok tuvalete gittik geldik ki 10 günde öğrense bile mutlu olacağım
Iyiyim abla sen nasılsın❤Merhaba canım nasılsın![]()
İyiyim canım çok şükürIyiyim abla sen nasılsın❤
Aynen canım çekmez o şekilde:)Tamam abla ben anladım nezaman dökülmesi gerektiğini,şerbet buz gibiydi tatlıda nerdeyse soğuktu öyle dökülürse tabi çekmez![]()
Ben gelirsem bir tencere sarma istiyorumEvet aslında sarma dolmada olabilir:)
Pazartesi gelir canım hafta sonu gelmiyor :)
Sarma-dolma yapayım Antep usulüBen gelirsem bir tencere sarma istiyorum![]()
Aa evet hatırladımPazartesi gelir canım hafta sonu gelmiyor :)