• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yeter daha ne olsun😍
Şekerpare sıcak olması lazım dolaba koyarım saklama kutusunda haber gelince ısıtır hazır şerbeti hemen dökerim diyorum gelene kadar olur:)Börekte birgün altta beklesin olmazsa üste koyarım:)

inşallah abla bu gün sanki hiç geçmeyecek gibi geldi o kadar çok tuvalete gittik geldik ki 10 günde öğrense bile mutlu olacağım
keşke canım öğle uykusunda hiç yapmamış 2 saat boyunca ama uyanınca yarim saatte bir yaptı geceyi merak ediyorum yapacak mı acaba kaldırmalı mıyım gece çiş için
benim şimdi başlatmamın nedeni ortalık hem daha az pislenir paçalarından akamaz pijamaları uzun kalın zaten emiyor diye birde çok pişik oluyordu hadi dedim başlayalım bi yerden umarım mutlu sonla biter :KK70:
Öğrenir inşaallah:)

Şekerpare sıcak olması lazım dolaba koyarım saklama kutusunda haber gelince ısıtır hazır şerbeti hemen dökerim diyorum gelene kadar olur:)Börekte birgün altta beklesin olmazsa üste koyarım:)
Aynen öyle yaparsin.Soda ile sosluyorum bir tane böreği rulo rulo yapılıyor geceden öyle tarifli yapabilirsin.
Gelmezse ya yersiniz yada buzluğa 🤭

inşallah abla bu gün sanki hiç geçmeyecek gibi geldi o kadar çok tuvalete gittik geldik ki 10 günde öğrense bile mutlu olacağım
keşke canım öğle uykusunda hiç yapmamış 2 saat boyunca ama uyanınca yarim saatte bir yaptı geceyi merak ediyorum yapacak mı acaba kaldırmalı mıyım gece çiş için
benim şimdi başlatmamın nedeni ortalık hem daha az pislenir paçalarından akamaz pijamaları uzun kalın zaten emiyor diye birde çok pişik oluyordu hadi dedim başlayalım bi yerden umarım mutlu sonla biter :KK70:
Senin yazdıklarını ve sana yazılanları hiç kaçırmamaya çalışıyorum canım yaza bende düşündüğüm için ;) kızım bezden nefret ediyo bari çıkaralımda kurtulsun ;)

İnanmayanlara özel ayrıntılı fotolarda çektim :KK70:
İyi yapmışsın:70:
Ol ne güzel olurdu:)
Bu hafta eşimin arkadaşları 1 saat oturmaya gelecekler.Baş sağlığı için:)Ama hangi gün çok net değil:)
Uzun süre dayanacak ne yapsam:)Tatlı tuzlu kurabiye yapayım diyorum.Şeker pare yapayım ama şerbetini dökmeyeyim.Birde börek sarıp bekleteyim yeter galibao_OGelmezlerse kalacak ondan başka ne yapsam bilemedim:)
Gelmeden önce siparişlerimi yazarım sana:45: Sarma yap canım o da dolaba:) Kek olur:)

Aynen öyle yaparsin.Soda ile sosluyorum bir tane böreği rulo rulo yapılıyor geceden öyle tarifli yapabilirsin.
Gelmezse ya yersiniz yada buzluğa 🤭
Aynen böreği öyle yapacağım:)Dolaba koyarım sonra çıkartıyorum okula götürüyorlar:)

Gece bir kere kaldır canım:)

Back