Sağol canım Vuslat aklıma düşürdüBende Maraşlı arkadaşımdan istiyorum kuruları ama bu sene hiç yemedim ,çok severim abla eline sağlık hakkını vermişsin![]()
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Vuslat aklıma düşürdüBende Maraşlı arkadaşımdan istiyorum kuruları ama bu sene hiç yemedim ,çok severim abla eline sağlık hakkını vermişsin![]()
Tadını bilsen daha fena olurduŞu an ağzımdan akan suları siliyorum![]()
Gerçekten mi orda kurur tabi güzelKendim kurutuyorum canım:)Antep biberi bunlar çok güzel olur:)
Teşekkürler![]()
Bak hem paylaşmazdım diyo hemde ballandıra ballandıra anlatmaya devam ediyoTadını bilsen daha fena olurdu![]()
Nereden de düşürdümSağol canım Vuslat aklıma düşürdüYoksa paylaşmazdım
![]()
Bu haline rağmen zayıfsın çok sinir bozucuGerçekten mi orda kurur tabi güzel
Ellerine sağlık valla sahane görünüyor.
En sevdiğim şeylerden biridir karışık ekşili acı dolma
Benim sevmediğim birşey yok galiba
Mantar,işkembe vb,kereviz dışında şuan aklıma gelmedi başka birşey![]()
Komagenede var sanırımNereden de düşürdümNerede bulucam da yiyecem şimdi
![]()
Evet canım burada çok güzel kuruyor.Ben bayağı kuruturum.Bu yıl patlıcan fazla kurutmadım az kaldı ama biberim bayağı var:)Çocuklarda seviyor sık sık yaparım:)Gerçekten mi orda kurur tabi güzel
Ellerine sağlık valla sahane görünüyor.
En sevdiğim şeylerden biridir karışık ekşili acı dolma
Benim sevmediğim birşey yok galiba
Mantar,işkembe vb,kereviz dışında şuan aklıma gelmedi başka birşey![]()
Kurutmalık yok mu siizin oralardaNereden de düşürdümNerede bulucam da yiyecem şimdi
![]()
Dolma muhabbeti dünkü muhabbetten iyidir.Yarın herkes dolma yaparDuur artık yaaa![]()
Dün bitti bugünde dolma bizi mahvettiDuur artık yaaa![]()
23 tarif vardı su an herhalde ama hani 33 olmuştu, vaz mı geçtiler hep
Aynı andaDolma muhabbeti dünkü muhabbete iyidir.Yarın herkes dolma yapar![]()
Hiç almam mantar pisirmemEvet canım burada çok güzel kuruyor.Ben bayağı kuruturum.Bu yıl patlıcan fazla kurutmadım az kaldı ama biberim bayağı var:)Çocuklarda seviyor sık sık yaparım:)
Mantarı en çok pizzada kullanıyorum öyle çocuklar anlamadan yiyorlar:Mantar sote yaparım ama sık değil:)
Kim sevmezki offfHiç almam mantar pisirmem
Geçen gün yaptım bende kuru patlıcan biber almadım valla çok küçük çıkıyor
Ama kiymasiz yaptım bazilarida küçük küçük et koyuyor dolmaya öylede yemistim güzel oluyor .
İçli köfte yapar mısın onuda çok severim![]()
Avcunu yala ablacimDuur artık yaaa![]()
Minik,ben,bayankuş,canansu,neva,makyajkolik vazgeçti katılmaktan:)Yani işimiz çıktı diyelim23 tarif vardı su an herhalde ama hani 33 olmuştu, vaz mı geçtiler hep![]()
Şimdi şuan olsa nasıl yerim vallaKim sevmezki offf![]()