En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Çayın demlenmesini bekliyorum Sen ne yapıyorsun, nasılsın minnoşum
Afiyet olsun canım
Sabah 9 akşam dokuz temizlik yaptım.Mis gibi temizlik kokusuYoruldum biraz:)

Hayırlı akşamlar kızlar bu gün çok zor geçiyor yaa bezi tamamen bu gün çıkardık ve hep altına yaptı tuvalete götürüyorum 2-3 dk oturuyor sonra bitttii deyip kalkıyorÇok ta yapıyor yarım saat kuru kalmıyor pijaması inşallah alışır bir hafta hiç bez bağlamasam diyorum sizce bi hafta da kavrayabilir mi dersiniZ. Yemek bölümünde sorulacak soru mu bu

Hayırlı akşamlar canım:)
1 hafta yada en fazla 10 gün sürer:)Ama o süre içerisinde alışamazsa bırakacaksın sonra tekrar deneyeceksin:)

İyiyim çok şükür canım öğlen arkadaş geldi o gitti yemegi koydum tatlı derken gene akşam oldu.
Ellerine sağlık şekerpare yapmışsınBizde çok seviliyor.Bende bu hafta yapacağım.

İyi akşamlar canım❤ İlk zamanlar normal canım, bir ıslatır iki ıslatır sonra söyler her geldiğinde:) Çocuktan çocuğa değişiyor:) Benim oğlumun alışması zaman aldı ama diğerleri alıştı hemen Hele en küçük kızım sadece bir iki kere ıslattı altını hemen alıştı:)

Benim ikisi de bir hafta içinde alışmıştı ,alışır bence seninkidesonuncuya basliycam bende ama biraz daha hava isinsin diyorum

Ellerine sağlık şekerpare yapmışsınBizde çok seviliyor.Bende bu hafta yapacağım.
Sağol canım Benim oglum da hastasi. Ceviz olsa idi -VUSLAT- in tarifini yapacaktım.
Artık onuda bir iki hafta sonra inşallah denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…