En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Komplesini gönderdim kayınvalideme,şerbetide yaptım dedimki ben nasıl dökeceğimi bilemem hamur olur sen dök bize bikaç dilim gönder yeter inşallah sadece bikaç dilim gönderir
Kayınvaliden demiyor mu bu kadar tatlıyı niye yapıyorsun :)))
Inşallah az gönderir canım sen bir kac yersin diğerlerini eşin yesin :)))

Kayınvaliden demiyor mu bu kadar tatlıyı niye yapıyorsun :)))
Inşallah az gönderir canım sen bir kac yersin diğerlerini eşin yesin :)))
Yok onların hoşuna gidiyor beni marifetli görmek bide kadayıfı dün onlara yemeğe gittiğimizde söyledim yarışma için olduğunu ama nerde yarışma demedim her an beni bulabilir

Yok onların hoşuna gidiyor beni marifetli görmek bide kadayıfı dün onlara yemeğe gittiğimizde söyledim yarışma için olduğunu ama nerde yarışma demedim her an beni bulabilir
Tabiki hosuna gider canım :)))
Kız neden yarısmayı söyledin ben anneme bile söylemedim

Tabiki hosuna gider canım :)))
Kız neden yarısmayı söyledin ben anneme bile söylemedim
Ohooo sağır sultan duydu eşim sunum çekimlerimi gördü beğendi,madem bakacaktın keşke senle sunum yapsaydım dedim güzel sanatlar fakültesi mezunu eşim görsel şeylerde güvenim tam

Ohooo sağır sultan duydu eşim sunum çekimlerimi gördü beğendi,madem bakacaktın keşke senle sunum yapsaydım dedim güzel sanatlar fakültesi mezunu eşim görsel şeylerde güvenim tam
Ooo bundan sonraki yarıslarda senden korkmak lazım canım eşinde öğrendiyse yandık biz

Yok bu ayrı canım anneler yarısıyor mama tarifleri var :))
Haaa pardon yaa kafa gitti aslında daha kimse yapmamışken değişik tarifler yapılır sanıp geri durdum ama gördüğüm kadarıyla herkes bilindik şeyler yapmış her an katılabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…