- 20 Mart 2008
- 141.539
- 213.024
- 1.423
- 60
İşte ben ogillerdenim ablaaa![]()
Bende okurdum üye olmadan önce bilirdim bazı üyeleri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte ben ogillerdenim ablaaa![]()
İşte sen o bilinen üyelerdensinBende okurdum üye olmadan önce bilirdim bazı üyeleri.
Günaydın canım ❤Günaydın hatunlar![]()
Nasılsın canım,cuma yoğunluğu başladı mı? Bizim takım uyuyoGünaydın canım ❤
İşte sen o bilinen üyelerdensinsenin nickin başka bişeydi taa ozamandan biliyorum abla
![]()
Iyiyim canım sen nasılsın,Nasılsın canım,cuma yoğunluğu başladı mı? Bizim takım uyuyo![]()
Haha bende çok şeyi hatırlama manyaklığı vardırO kısmıda biliyorsun yani,ne diyeyim iyi aklında kalmış![]()
Kolay gelsin canım sizin de işiniz zor valla sağolun bizler için çok uğraşıyorsunuzIyiyim canım sen nasılsın,
Sorma canım yogunluk var biraz, birde yeni listeye girecekleri kontrol ediyorum onlarla ugrasıyorum
Haha bende çok şeyi hatırlama manyaklığı vardır![]()
Nasılsın ablacımGünaydınlar vuslatcım
Günaydınlar deynepcim
Ben gittim bile koşşş koşşşş![]()
-VUSLAT- sıra sende ,çok merak ediyorum tarifini
,hain domdom benim ne yapacağımı biliyordun ama kendininkini demedin ,demek ki bomba bir tarif
![]()
Yaww beklentinizi alçak tutun kendi halinde bir tatlı işteGünaydınlar olsun
Bomba bir tarifle gelecek herhalde![]()
Nasılsın ablacım
Yaww beklentinizi alçak tutun kendi halinde bir tatlı işte![]()
Yok valla dünden beridir seni bekliyorum bende,beklenti çok yüksekNasılsın ablacım
Yaww beklentinizi alçak tutun kendi halinde bir tatlı işte![]()
Kolay gelsin ablacımİyiyim vuslatım sağol,yemek yapıp pazara ışınlanmam lazım![]()
Saol canım ❤Kolay gelsin canım sizin de işiniz zor valla sağolun bizler için çok uğraşıyorsunuz![]()
Hanimcim ben de ben de hayranlarindanim hem de hiç tanımadan....bazen sebebsiz, çünküsüz seversin ya ....işte böyle benimki de....bir ara kim bu Meryem demiştin...yazmıştım ama o sırada yoktun....selamlar sevgiler arkadaşım...Rabbim sevenlerini artırsın...Bende okurdum üye olmadan önce bilirdim bazı üyeleri.
Kolay gelsin ablacımBen de gideyim konumu açayım
![]()
Ayyy hadi kolay gelsin ablaKolay gelsin ablacımBen de gideyim konumu açayım
![]()
Yaa indir indir beklentiyiYok valla dünden beridir seni bekliyorum bende,beklenti çok yüksek![]()
Heh işte o işlerinizi hiç anlamıyorum hele karar defteri falan aman aman hiç benlik değilSaol canım ❤
Zor değil canım da hersey zamanında söylense :))
Az önce üyemin birini listeye alacaktım yeni üye diye yazacaktım bir baktım 7 ay önce kendi isteği ile ayrılmıs o zaman işler değişiyor:)))