- 20 Mart 2008
- 141.539
- 213.024
- 1.423
- 60
Yok canim donduk dun aksamayy oralar cok soguk ya donduk
Hemen paket yapiyorum ablakurdelali felan
![]()
Kırmızı isterim ona göre
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim donduk dun aksamayy oralar cok soguk ya donduk
![]()
Bende öyle idim ama artık alıştım otomatige bağlanmış gibi kalkiyorum kızlara süt yapip tekrar yatağa yatiyorumUyanıp sonra tekrar uyuyan insanlara imreniyorum,ben gözümü açtım mı bitti![]()
Oralar nerelerYok canim donduk dun aksamayy oralar cok soguk ya donduk
![]()
Ellerine sağlık
Pazar uygun oluyor mu bari abla.bizim burda pazar bazen daha pahalı oluyor marketlerden.Bugün pazar maratonum var gene![]()
Pazar uygun oluyor mu bari abla.bizim burda pazar bazen daha pahalı oluyor marketlerden.
Eskisi gibi değil zaten,amaç dolaşmak benim için.
Pazar arabam var onu alıp gidiyorum.
Adı bile var onun,limuzin çok hızlı gidiyor.![]()
ben hiç kullanamıyorum o arabaları ya
Yok yok onların bir suçu yok zaten taamamen benim beceriksizligimden kullanamıyorumÖyle deme onlarında bir ruhu var üzülürler sonra![]()
Yok yok onların bir suçu yok zaten taamamen benim beceriksizligimden kullanamıyorum![]()
Evet o yüzden istedim bende arkadasinki ile deneme yapayım dedim beraber cikmistik pazara yok kalabalıkta hele hiç kullanmadımÇok rahat aslında,tut elinle çek iştebenimki migros pataentli tekerleride iyi gidiyor yumuşak .
Evet o yüzden istedim bende arkadasinki ile deneme yapayım dedim beraber cikmistik pazara yok kalabalıkta hele hiç kullanmadım![]()
Günaydın tatlişkolar
Cumamız mübarek olsun .
Ayyyy gelen tariflerin hepsi birbirinden güzel,ziyaretlerine gideyim![]()