En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Hanimcim ben de ben de hayranlarindanim hem de hiç tanımadan....bazen sebebsiz, çünküsüz seversin ya ....işte böyle benimki de....bir ara kim bu Meryem demiştin...yazmıştım ama o sırada yoktun....selamlar sevgiler arkadaşım...Rabbim sevenlerini artırsın...:KK200:

Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum sağolun,böyle güzel sözleri duyunca mutlu oluyorum cidden.
Evet yazmıştım hatırlıyorum,yazdıysanız kesin gözden kaçmıştır çok pardon o zaman.
Bende herkesi çok seviyorum bir aile gibi oluyoruz burada hepimiz.
Amin sağolun aynı dilekler hepimize inşallah.:KK60::KK200:

Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum sağolun,böyle güzel sözleri duyunca mutlu oluyorum cidden.
Evet yazmıştım hatırlıyorum,yazdıysanız kesin gözden kaçmıştır çok pardon o zaman.
Bende herkesi çok seviyorum bir aile gibi oluyoruz burada hepimiz.
Amin sağolun aynı dilekler hepimize inşallah.:KK60::KK200:
İşte en sevdiğimmm 💛💛 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. benim çok değer verdiğim gönülden sevdiğim bi ablam, O'nun diğer sevdiklermle olması beni çok mutlu ediyo ❤️

Yaa indir indir beklentiyi:KK70: İlk yapacağım belki ama bu değildir:KK45:

Bendede beklenti yüksek diyim sana :olamaz:

Heh işte o işlerinizi hiç anlamıyorum hele karar defteri falan aman aman hiç benlik değil :KK70:

Aynı ben bende çakmam :olamaz:

Sağol ablacımı:KK60:

Sağol canım:KK60:

Kolay gelsinnn canısı :KK60:

Kollar sıvansın hamur başlasın :-)

😍😍 İnşaAllah hayal kırıklığı olmaz:KK70:

Olmaz olmazzzz merak etme sen :KK200:

İşte en sevdiğimmm 💛💛 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. benim çok değer verdiğim gönülden sevdiğim bi ablam, O'nun diğer sevdiklermle olması beni çok mutlu ediyo ❤

Bende çok seviniyorum mutlu oluyorum ilişkşler güzel olunca paylaşım dahada güzel oluyor :KK200:

Sabah sabah ne sevgi pıtırcığı oldum bee :KK70:

Ne güzel işte bugün enerji doluyuz baksana :KK5:

Back