En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Vuslat hafta ortası diyordu,sunumu bugüne yapabilir,bevvab da şerbetini yapıyor o da bugün olabilr,bekle bekle gelmez tarif,bir gelince de peş peşe geliyor.
Laz bir baba,oğul vardı çok tatlı ,onlar geldi aklıma Gelsun miii

Günaydın canım seninkide çok güzel bir tarif
Sağol kuzum geçmişi okuyamadım benim tarif ortaya mı çıktı nerden biliyosun
Yok canım kendin konu açacaksin tarifi yazıp fotoları ekleyeceksin
Teşekkürler canım
Bir daha katılma mı diyorsun yani

Ne tarifler gördük ,kesin kazanır deyip te ilk üçe bile giremeyen
Yaani sen artık biraz dinlen
Seninkinin birinciliği garanti
Kukrim onu demiyor,konu ilk açılınca ne yapacağımızı özelden Nevoşa yazıp ,tarif ayırtıyoruz ya ,ondan bahsediyor herhalde
Yok kukrimin dediğini diyorum

Sağol kuzum geçmişi okuyamadım benim tarif ortaya mı çıktı nerden biliyosun

Teşekkürler canım

Yaani sen artık biraz dinlen
Seninkinin birinciliği garanti

Yok kukrimin dediğini diyorum
Kendin demiştin ya bir tanesi için kimse almadı ise yada alan yapmiyorsa ben yapayım diye onu yapmadın mi

Kazen görüntülenme 200000 olunca hediye vardı ama yeni sürümü kullanma acemiliğinden biraz azaldı ilk günlerde KKya girme.Oylama için bildirim gitse de ulaşılması zor Onun yerine tariflerde en çok görüntülenme olan tarife proluk verilse keşke veya ilk üçe Hatta normalde de olsa bu uygulama tarif paylaşmak için çoğu üye ilk günleri tercih eder pro olmak için .

ben yarışıyorum bildirim yollamaz olurr muyum : )))

töbe asla öyle bir şey demedim : )
O zaman favori tarifiniz var?Sormayayım ne olduğunu ,belki başkasının tarifinin ismini verirsiniz.Ya da sorayım ,kazara bana oy verirsiniz belki ,birinciliğimle oynarsınız sonra Sakın bana oy vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…