• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Vuslat hafta ortası diyordu,sunumu bugüne yapabilir,bevvab da şerbetini yapıyor o da bugün olabilr,bekle bekle gelmez tarif,bir gelince de peş peşe geliyor.:KK45:
Laz bir baba,oğul vardı çok tatlı ,onlar geldi aklıma :DGelsun miii :P

Günaydın canım seninkide çok güzel bir tarif 😘😘
Sağol kuzum 😍 geçmişi okuyamadım benim tarif ortaya mı çıktı nerden biliyosun ;)
Yok canım kendin konu açacaksin tarifi yazıp fotoları ekleyeceksin
Teşekkürler canım 😘
Bir daha katılma mı diyorsun yani:KK61:

Ne tarifler gördük ,kesin kazanır deyip te ilk üçe bile giremeyen :KK69:
Yaani sen artık biraz dinlen :deli:
Seninkinin birinciliği garanti ;)
Kukrim onu demiyor,konu ilk açılınca ne yapacağımızı özelden Nevoşa yazıp ,tarif ayırtıyoruz ya ,ondan bahsediyor herhalde :KK66:
Yok kukrimin dediğini diyorum ;)

Sağol kuzum 😍 geçmişi okuyamadım benim tarif ortaya mı çıktı nerden biliyosun :KK66:

Teşekkürler canım 😘

Yaani sen artık biraz dinlen :deli:
Seninkinin birinciliği garanti :KK66:

Yok kukrimin dediğini diyorum :KK66:
Kendin demiştin ya bir tanesi için kimse almadı ise yada alan yapmiyorsa ben yapayım diye onu yapmadın mi:sus:

Kazen Kazen görüntülenme 200000 olunca hediye vardı ama yeni sürümü kullanma acemiliğinden biraz azaldı ilk günlerde KKya girme.:KK69:Oylama için bildirim gitse de ulaşılması zor :olamaz: Onun yerine tariflerde en çok görüntülenme olan tarife proluk verilse keşke veya ilk üçe :KK45:Hatta normalde de olsa bu uygulama tarif paylaşmak için çoğu üye ilk günleri tercih eder pro olmak için .

Kazen Kazen görüntülenme 200000 olunca hediye vardı ama yeni sürümü kullanma acemiliğinden biraz azaldı ilk günlerde KKya girme.:KK69:Oylama için bildirim gitse de ulaşılması zor :olamaz: Onun yerine tariflerde en çok görüntülenme olan tarife proluk verilse keşke veya ilk üçe :KK45:Hatta normalde de olsa bu uygulama tarif paylaşmak için çoğu üye ilk günleri tercih eder pro olmak için .

ben yarışıyorum bildirim yollamaz olurr muyum : )))

töbe asla öyle bir şey demedim : )
O zaman favori tarifiniz var?Sormayayım ne olduğunu ,belki başkasının tarifinin ismini verirsiniz.Ya da sorayım ,kazara bana oy verirsiniz belki:rolleyes: ,birinciliğimle oynarsınız sonra :skandal:Sakın bana oy vermeyin :skandal:

Back