En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Artık randevu olmadan muayene olunmuyor,arıyorsun 15 günlük randevu sistemleri var o dolduysa biraz bekleyip sonra alıyorsun.
Randevuda alsan gene bekleme süren oluyor maalesef.
Devlette normal surada var ama biz dışardan geldiğimiz ve prof un kendi işine de yarayacagindan dolayı bizi öne aldırdı muayene için :))

Karar vermedin mi fırına daha:)
Karar verdim de eşim bugün dışarı çıkaramadım ben kahvaltı hazırlarken hoop çıktı gitti pazara :(
.yarın kaçışı yok :D

Artık randevu olmadan muayene olunmuyor,arıyorsun 15 günlük randevu sistemleri var o dolduysa biraz bekleyip sonra alıyorsun.
Randevuda alsan gene bekleme süren oluyor maalesef.
Bizim burda olunuyor abla ama sabah hastaneye 6 da gitmen lazım sıra için yoksa sıra gelmiyor,
Gecen hafta kardesim gitti 6 da sıra aldılar 11 de muayene oldu 65 yas üstü nedeniyle sıra zor gelmiş

Göğüs eti ve patlıcan yapayım diyorum kendime

Akşam yemeğine kadar ne yiyebilirim peki
Hem ciciğe hem patlıcana ne gerek var,cicikten sote yap,yanına da salata ,yoğurt
Şimdiye de elma ye,havuç ye,kuruyemiş vs

Devlette normal surada var ama biz dışardan geldiğimiz ve prof un kendi işine de yarayacagindan dolayı bizi öne aldırdı muayene için :))

Yine iyi yardımcı olmuş,ilgilenmiş sizerle:))
Tanıdıkta lazım oluyor böyle.

Hem ciciğe hem patlıcana ne gerek var,cicikten sote yap,yanına da salata ,yoğurt
Şimdiye de elma ye,havuç ye,kuruyemiş vs
Yani patlıcanlı tavuk yapacaktım ayrı ayrı yemek değil göğüs etini sevmiyorum ben pek elimde o var ama :D

Ohal lazım bunlara o zaman🤨🤨

Sanki hayırlarına duruyorlar orada🤨
Kizimda doğum yaptın ebeler hemşireler öyle destek oldu öyle sessiz lerdi resmen hastalar elinde oynatıyordu hepsini

Birde şimdi git bak hepsi çuval gibi suratu :(

Hayırr olamazz revani benim :-) şu an süt ürünleri yasağından dolayı yiyebildiğim nadir tatlılardan. Hem bahanem oldu, kaptığım gibi yaptım :kk77:
Ben genelde küçük borcamda yapıyorum :KK45:Pratik geliyor bana ,bu aralar da gelen çok olunca onu yaptım :KK45:

Back