En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Balık neden yemem dedin :skandal:
Ben de sabahla öğleyi birleştrdim bugün
Çocukların özellikle balık yemesi lazım
Ne yapsın adamceğiz benim gibi sabah saatlerinde iştahı almıyor demek ki
Fırın alırsan yaparım deseydin :KK53:
Normalde yerim de kahvaltı yapmadan balık salata bir tuhaf geldi

Kendi oturdu lupletiyor gel diyor bana (: dedim ekmeğim yok ben akşam a yiyeyim

Baktık bir tane istavrit çeyrek levrek kaldı ziyan olacak tam da doymamistim oturdum yedim salata ile
.akşama kendime balık airmistim onidq attım buzluğa iki kez uğraşamam balıkla diye :D

Baklavayı sen aldın di mi?
Bugün ekleyecektim demedim ki bugün yapacağım dedim :KK45:
Ben tembelim aynı gün hem yapması hem eklemesi olur mu:KK53:
Şimdi bitti tatlım ,akşama kadar dinlensin ,akşam çekerim ya da yarın:KK53:
Ama rahatlatayım sizi tatlım acemi işi oldu:skandal:

Anladım canım zor işin ama emek vermeden olmuyor ki sen yemegini yiyeceksin kendine göre hareket edeceksin
Bizim takımda biri eşine,cocuklarına baska yemek yapıyor kendine baska yemek hazırlıyor 5-6 kilo verdi canım 1.5 2 ayda
İşte benim evde mümkün değil benim eşim kahvaltı gibi kahvaltı yapmaz en basit yediği menemen abartılı şeyler yer bir anda çinko istediği vücudu (:

Ben günde kaç kez yemek hazırlıyorum :(

Hayırdır ne oldu ki abla ?

Röntgen sonuçları epeydir cd olarak veriliyor,röntgen olarak istersen alabiliyorduk önceden.
Adama dedim ki cd istemiyorum bana normal olanı verin dr nasıl bakacak o anda dedim nr bileyim nasıl bakacak dedi.
İstemiyorum diyorum alma diyor geri zekalı adam,bide sonuç almak için yan tarafta berkliyoırsun kimliği verip o anda adamın biri geldi öne geçtiniz diye..
Yok dedim sinirliyim dedim asabiyim dedim parladım orada..

Geldim yarın sabah gene gidecem kan verip kemik yoğunluğu ölçülecek.
Bugün bide sırttan ve omurgadan röntgen çekildi.
Yoruldum bide kavga ettim hastanede deli ettiler resmen.:KK67::KK67::KK67:
Çalışan mı abla😐
Ya nasıl uyayim Allah aşkına benim evde çok zor :KK43:

Çayı kazirladim hadi dedim kahvaltı yapalım dışarı çıkalım mirin etti kırın etti saat oldu 11 :KK43:

Sonra ben bir pazara çıkayım peynir falan alayım dedi

Aradı beni öğle yemeğine balık yapsana dedi tamam getir ama ben Yemem suan dedim

Adam kahvaltı yapmadan öğle yemeği ile kahvaltıyı birleştirdi yani :olamaz:

Ben onu beklerken başladım kahvaltıya

Kahvaltı yarım kaldı öğle yemeği hazırlamaya geçtim çocukları eve getirdi ikiside balık yemiyor onalarw da başka şeyler hazırladım tabi

Dünden yemekleri de çıkarttım herşey kaldı ortada ve ben hala açım oturdum yedim

Ekmek yemedim ama

Kahvaltıyı tamamlamadan öğlen yemeğine geçmiş oldum

Hiç düzen yok bende
Senin eşin 7/24 3 öğün balık mı yiyor😯

İşte benim evde mümkün değil benim eşim kahvaltı gibi kahvaltı yapmaz en basit yediği menemen abartılı şeyler yer bir anda çinko istediği vücudu :-)

Ben günde kaç kez yemek hazırlıyorum :KK43:
Sende yaptıklarından yee ama abartmadan canım işin zor ama azar azar yersen bişi olmaz

Çalışan mı abla😐

Senin eşin 7/24 3 öğün balık mı yiyor😯
Birlikte yiyoruz genelde haftada bir muhakkak ama akşamları evde değil ya vardiya yüzünden canı istemiş çocukların öğle yemeğine yetiştirdik 12 de balığı yedi 2 de işe gitti

Sende yaptıklarından yee ama abartmadan canım işin zor ama azar azar yersen bişi olmaz
Bak bugün sabah kalkar kalkmaz iki -3 bardak içine limon dilimlenmiş su içtim 5 dakika sonra çeyrek elma yedim ..

11 de kahvaltıya başladım bir haşlanmış yumurtayı yemeden geldi kalktım öğle yemeği hazırladım kahvaltıya onun la devam ettim yani onlarla birlikte 2 köfte aşağı yukarı 200 Gr kadar balık iki - 3 kaşık kadar salata yedim :(

Bend
Önüne başka şeyler koyuyorum görünmüyor:KK70::KK70:

Bana da çok denk geldi böyle dengesizler🤨
E onu düşündüm şimdi önüne yenmeyecek birşeyi koyacaksın bakmasınlar (:

Back