En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bak bugün sabah kalkar kalkmaz iki -3 bardak içine limon dilimlenmiş su içtim 5 dakika sonra çeyrek elma yedim ..

11 de kahvaltıya başladım bir haşlanmış yumurtayı yemeden geldi kalktım öğle yemeği hazırladım kahvaltıya onun la devam ettim yani onlarla birlikte 2 köfte aşağı yukarı 200 Gr kadar balık iki - 3 kaşık kadar salata yedim :KK43:
Gayet güzel canım simdi aksam yemeği de yersin onuda corba yogurt, yada sebze yemeği yogurt yersen günü güzel kapatırsın canım

Gayet güzel canım simdi aksam yemeği de yersin onuda corba yogurt, yada sebze yemeği yogurt yersen günü güzel kapatırsın canım
Göğüs eti ve patlıcan yapayım diyorum kendime

Akşam yemeğine kadar ne yiyebilirim peki

Önceden hiç böyle değillerdi..
Şımardılar nedense?

Gel aleni kavga et benimle diyorlar.
Geçen bende ege de prof bir doktora yönlendirdi hemen muayene edin lazım dedi. Oradakiler de tamam demiş gittim kağıdı gösterdim oraya buraya gönderdiler derken her danistigim kişi randevu yoksa muayene olamazsın diyor

Ya dedim prof bizzat görüştü vs neyse en son gönderdiği doktoru bulduk sekreteri de olmaz dedi ama doktora bir sorayım dedi

Doktor haberi olduğu için onay verdi

Ta başka ilden gelip tanımadığım etmediğim insana bir başka doktorun haberi olmadan nasıl muayene olabilirim ki

Bende uydurmugorum yani ama illaki kendileri duyacak doğruyu hasta yakını ile ilgilenmiyorlar

Neyse bana bekle dediler benim gibi muayeneye gelen kişilere netten randevu alın sıra yok dediler halbuki ..

Telefon lasincs öne insan alabiliyorlar

Anlatmak istediğim bu aslında işler yürüyecek ama yavaşlatıp yörüyorlar insanı

Geçen bende ege de prof bir doktora yönlendirdi hemen muayene edin lazım dedi. Oradakiler de tamam demiş gittim kağıdı gösterdim oraya buraya gönderdiler derken her danistigim kişi randevu yoksa muayene olamazsın diyor

Ya dedim prof bizzat görüştü vs neyse en son gönderdiği doktoru bulduk sekreteri de olmaz dedi ama doktora bir sorayım dedi

Doktor haberi olduğu için onay verdi

Ta başka ilden gelip tanımadığım etmediğim insana bir başka doktorun haberi olmadan nasıl muayene olabilirim ki

Bende uydurmugorum yani ama illaki kendileri duyacak doğruyu hasta yakını ile ilgilenmiyorlar

Neyse bana bekle dediler benim gibi muayeneye gelen kişilere netten randevu alın sıra yok dediler halbuki ..

Telefon lasincs öne insan alabiliyorlar

Anlatmak istediğim bu aslında işler yürüyecek ama yavaşlatıp yörüyorlar insanı

Artık randevu olmadan muayene olunmuyor,arıyorsun 15 günlük randevu sistemleri var o dolduysa biraz bekleyip sonra alıyorsun.
Randevuda alsan gene bekleme süren oluyor maalesef.

Back