En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ne kadar kötü yaa
Ama tüm beyaz esya elektrikli esyalar bozuluyor

Ne kadar kötü yaa
Ama tüm beyaz esya elektrikli esyalar bozuluyor
Öyle yapan insanın işi hiç rast gitmez zaten canım belki öyle bir insan görecek ki eve anlamayacak ev yanacak en kötüsü bu zaten para hırsı olan insan her türlü kötülüğü yapıyor maalesef

İnsan canına kast resmen

Bizimde basımıza denk geldi evin tesisatını kötü yapmıslar kombi,2 televizyon bozuldu sonradan sigortanın atmasını önlemek için birsey yaptılarda adı neydi hatırlayamadım

ben ve hain planlarım
Bende de oluyor bazen uygulamaya gectigim söylenemez haziisni yapıyorum yalan değil ..benim bir komşu var merdiven silerken çok ses yapıyor birde kapı kilidini öyle bir aciyorku

O evden çıkarken herkes uyanıyor

Geçen onun kapısının önünde bilerek demir bir parça attım yere sırf ses yapsın diye

Ne kadar tehlikeli bunlar.

Bizimde basımıza denk geldi evin tesisatını kötü yapmıslar kombi,2 televizyon bozuldu sonradan sigortanın atmasını önlemek için birsey yaptılarda adı neydi hatırlayamadım
Kaçak akım sigortası olabilir yada direk beyaz eşyaları elektrik kesintiisnden onleyen bir kesici var oda olabilir

Bende bir kere uçakta yasak olan gazete bırakmıştım ohhhh canıma değsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…