- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Hocayıda bulamam kim okursa artık![]()

Öldü ama çak yine deDurun durun bende bir tane cakayim öyle gomersiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hocayıda bulamam kim okursa artık![]()
Öldü ama çak yine deDurun durun bende bir tane cakayim öyle gomersiniz![]()
Benimde yaptığım oluyordur herhalde aklıma gelmediÇak annem çakkkk
Yani demiiii![]()
Gercekten öyle canımÇok uyanık insanlar var kendi kazançları adına herşeyin kötüsünü secen![]()
Mesela zeyintinyagina sıvı yağ koyuyorlarmis belli bir miktar buda onların gözünde karGercekten öyle canım![]()
Öldü ama çak yine de![]()
Benimde yaptığım oluyordur herhalde aklıma gelmedi![]()
Bak benimde aklıma geldi kızıma kıyafet aldım olmazsa değiştirebilir miyim dedim ne zaman istersen abla dedi satarken baya takım falan aldım ikisine de bir tanesi olmadı bir hafta içinde gittim sadece bu olmadı degistircem dedim.Çok uyanık insanlar var kendi kazançları adına herşeyin kötüsünü secen![]()
Herseyin hilesi varMesela zeyintinyagina sıvı yağ koyuyorlarmis belli bir miktar buda onların gözünde kar![]()
Kotu örnek olacağızSağ hala son nefesinde vurdun vurdun yoksa geberecek
Gelir nasılsa![]()
Bak benimde aklıma geldi kızıma kıyafet aldım olmazsa değiştirebilir miyim dedim ne zaman istersen abla dedi satarken baya takım falan aldım ikisine de bir tanesi olmadı bir hafta içinde gittim sadece bu olmadı degistircem dedim.
Adam yok değiştiremem aynı gün getirseydin ben onu satardım şimdiye falan cart curt dedim abi hastam var söyledim sende olur dedin bu hafta içinde getirdim zaten yok gene söylendi .
Benim tepem attı tabi poşeti adamın kafaya fırlatıp hakkimida haram Edip çıktım.
Uyuz adam satarken yağlar bağlar ..
Keşke ona birakmqsqydin en azından birine hediye ederdin ondan yine kar edecekBak benimde aklıma geldi kızıma kıyafet aldım olmazsa değiştirebilir miyim dedim ne zaman istersen abla dedi satarken baya takım falan aldım ikisine de bir tanesi olmadı bir hafta içinde gittim sadece bu olmadı degistircem dedim.
Adam yok değiştiremem aynı gün getirseydin ben onu satardım şimdiye falan cart curt dedim abi hastam var söyledim sende olur dedin bu hafta içinde getirdim zaten yok gene söylendi .
Benim tepem attı tabi poşeti adamın kafaya fırlatıp hakkimida haram Edip çıktım.
Uyuz adam satarken yağlar bağlar ..
Kotu örnek olacağız![]()
Ben kaçıyorum 3 çocuk yaklaşık yarım saattir mutfakta yazıyorum içeriyi takan ettiler gidip de toplaywyim bir kuru süpürge çekeyim eve :))Hak ediyorlar :))
Evet ama o kadar zoruma gitti ki gözüm birşeyi görmedi zaten annem hasta idi ozamanKeşke ona birakmqsqydin en azından birine hediye ederdin ondan yine kar edecek![]()
Kolay gelsin canımBen kaçıyorum 3 çocuk yaklaşık yarım saattir mutfakta yazıyorum içeriyi takan ettiler gidip de toplaywyim bir kuru süpürge çekeyim eve :))
Kafa sağlammış demekSağ hala son nefesinde vurdun vurdun yoksa geberecek
Gelir nasılsa![]()
Kolay gelsin canım❤Ben kaçıyorum 3 çocuk yaklaşık yarım saattir mutfakta yazıyorum içeriyi takan ettiler gidip de toplaywyim bir kuru süpürge çekeyim eve :))
Satarken yagliyor insanı bende çocuk odasına takik alırken öğle oldu benim çocukları seviyor kadın tatlı tatlı konuşuyorEvet ama o kadar zoruma gitti ki gözüm birşeyi görmedi zaten annem hasta idi ozaman
Geçirdim kafasına bir de tü yaptım dükkanına pişman degilim
Çak abla çak hakettiOhhh iyi yapmışsın ellerine sağlık dur ben çakacam bu adama![]()
Ben kaçıyorum 3 çocuk yaklaşık yarım saattir mutfakta yazıyorum içeriyi takan ettiler gidip de toplaywyim bir kuru süpürge çekeyim eve :))
Kafa sağlammış demek![]()