• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Çok uyanık insanlar var kendi kazançları adına herşeyin kötüsünü secen :KK43:
Bak benimde aklıma geldi kızıma kıyafet aldım olmazsa değiştirebilir miyim dedim ne zaman istersen abla dedi satarken baya takım falan aldım ikisine de bir tanesi olmadı bir hafta içinde gittim sadece bu olmadı degistircem dedim.
Adam yok değiştiremem aynı gün getirseydin ben onu satardım şimdiye falan cart curt dedim abi hastam var söyledim sende olur dedin bu hafta içinde getirdim zaten yok gene söylendi .
Benim tepem attı tabi poşeti adamın kafaya fırlatıp hakkimida haram Edip çıktım.
Uyuz adam satarken yağlar bağlar ..

Bak benimde aklıma geldi kızıma kıyafet aldım olmazsa değiştirebilir miyim dedim ne zaman istersen abla dedi satarken baya takım falan aldım ikisine de bir tanesi olmadı bir hafta içinde gittim sadece bu olmadı degistircem dedim.
Adam yok değiştiremem aynı gün getirseydin ben onu satardım şimdiye falan cart curt dedim abi hastam var söyledim sende olur dedin bu hafta içinde getirdim zaten yok gene söylendi .
Benim tepem attı tabi poşeti adamın kafaya fırlatıp hakkimida haram Edip çıktım.

Ohhh iyi yapmışsın ellerine sağlık dur ben çakacam bu adama :KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

Keşke ona birakmqsqydin en azından birine hediye ederdin ondan yine kar edecek :(

Evet ama o kadar zoruma gitti ki gözüm birşeyi görmedi zaten annem hasta idi ozaman 😐
Geçirdim kafasına bir de tü yaptım dükkanına pişman degilim
Satarken yagliyor insanı bende çocuk odasına takik alırken öğle oldu benim çocukları seviyor kadın tatlı tatlı konuşuyor

Eşim imza attı baktım kadın totsunu döndü bize çay söylemişti onlar geldi o esnada buyurun için bile demedi çıktık dükkandan :))

Back