Ben haşhaş kullanmadım hiç:)Mavi haşhaş yazıyordu doğru aldım dimi
Bu adamın anlatımına denk gelmiştim bir bakarım yarın bugün olmaz artık :)) çok sağol ablaBak canım burada anlatmış:)
Yaklaşık 7 aydır uğraşıyoruz abla bugün çakalın biri ile işimiz bitti inanılmaz pislik insanlar varSanaldan ben çaktım nasılsa
Rica ederim canım:) Benim de başıma gelmişti eski buzdolabında oradan biliyorum ben de:))Bu adamın anlatımına denk gelmiştim bir bakarım yarın bugün olmaz artık :)) çok sağol abla
Bitmiyorlar ki virüs gibi daha çok çoğalıyorlar zaman ilerledikçeYaklaşık 7 aydır uğraşıyoruz abla bugün çakalın biri ile işimiz bitti inanılmaz pislik insanlar var
Sagol ablacim aldım.hashas bakalım gideyim de yapayım sonra görüşürüzOlsun sen gene yapacaksın tatlıyı afiyet bal şeker olsun
Ben de yorum, şikayetleri çok okuyorum bir şey alacağım zaman, öylesi daha iyi oluyor:)Derin dondurucu aldık kredi kartına taksit ile
Zaten ben o konuda uyanık biriyim ama eşimin yüzünden lades dedik duruma
Ben araştırmadan beyaz eşya olsun mobilya olsun ne alacaksam önce netten pahalı yerlerden bakarım
Ne malzeme kullanılınca ne oluyor yorumları şikayetleri okuyup öğle giderim büyük birşey alışverişinde
Afiyet olsun canım şimdiden:)Sagol ablacim aldım.hashas bakalım gideyim de yapayım sonra görüşürüz
Mavi haşhaş yazıyordu doğru aldım dimi
Bir tane de ben çakayım hilebazlara
Yaklaşık 7 aydır uğraşıyoruz abla bugün çakalın biri ile işimiz bitti inanılmaz pislik insanlar var
Derin dondurucu aldık kredi kartına taksit ile
Ben araştırmadan beyaz eşya olsun mobilya olsun ne alacaksam önce netten pahalı yerlerden bakarım
Ne malzeme kullanılınca ne oluyor yorumları şikayetleri okuyup öğle giderim büyük birşey alışverişinde
Sagol ablacim aldım.hashas bakalım gideyim de yapayım sonra görüşürüz
Osmanlı tokatı çaktım ablaEvet doğru mavi haşhaş kullanılıyor.
Çak en kuvvetlisinden olsun
Çok var böyle tipler .
Bizde bakarız hep.
Osmanlı tokatı çaktım abla
Bu kadar çakmaya cenaze işlemleri başlar herhaldeEllerin dert görmesin kuzucumdur gene çakayım tam olsun
Adam bana alt modeli tanıtıp üst modelin fiyatını gösterdi netten bu o degil dedigimde de bana bu o ama bize gelen kodu bu deyip yalan uydurduDerin dondurucu aldık kredi kartına taksit ile
Bende cakayımEllerin dert görmesin kuzucumdur gene çakayım tam olsun
Hiçbir şey yapamaz canım, hatta ilk baştan uğraşmayıp tüketici haklarını arasan haklı siz çıkardınız zaten paşa paşa da gereğini yapacaktıAdam bana alt modeli tanıtıp üst modelin fiyatını gösterdi netten bu o degil dedigimde de bana bu o ama bize gelen kodu bu deyip yalan uydurdu
Neyse sıfır üründe anlaştık imza atıldı vs çıktık oradan kurulum yapılacak diye eve geldik
Bir geldi dondurucu stres filme sarıp eve göndermişler dükkandaki teşhiri
Minik yer mı sokmqdim eve kapıdan kucaklayıp geri götürdüler o esnada aradım dükkanı yenisini gönderin diye
Yeni dediler vs
Kaç gün gittik geldik dükkana hatta dolabı gönderince tekrar dukkkanw gittik teşhir yerinde yoktu hala dagitimdaydi bana da satamadilar tabi neyse
Adamla anlaşamadık teşhir ürün olmadığını onu karaladigimizi iddia etti
Şu meşhur bilinen dondurucu markasını arayıp şikayette bulundum bu şekilde isminiz kirlwniyor diye kimse oralı olmadı
Adam kredi kartı iptalini o gün yapabiliyor olmasına rağmen kasıtlı yapmamış p...... Günlerce hak aradık ..
En son ben gittik eşimle teşhir bu diyorum yenge bu olayın sorumlusu sensin dükkanda bunu kim kullanacak diyor
Baktı bizi kekleyemeyecek dükkanda müşteri varken bizim ilk taksiti elden verip dahasimi vereceğine dair imza kase aldık ş..... Den
Bugün son taksiti aldık 8 aydır adam bize elden taksit verdi kredi kartına yatırdık
Öyle bir rezil oldum ki buzluğa konacak olanlar komsufa kaldı günlerce
Ve bugün o ş..... Eşime atar yapıyormuş imzaladığı kağıdı yirtarken sanki biz ona borçluyuz böylece sigrildik işten
Ama hala iftira atıp bişey yapabilir mi diye düşünmüyor değilim
Bu kadar çakmaya cenaze işlemleri başlar herhalde
Bende cakayım
Adam bana alt modeli tanıtıp üst modelin fiyatını gösterdi netten bu o degil dedigimde de bana bu o ama bize gelen kodu bu deyip yalan uydurdu
Neyse sıfır üründe anlaştık imza atıldı vs çıktık oradan kurulum yapılacak diye eve geldik
Bir geldi dondurucu stres filme sarıp eve göndermişler dükkandaki teşhiri
Minik yer mı sokmqdim eve kapıdan kucaklayıp geri götürdüler o esnada aradım dükkanı yenisini gönderin diye
Yeni dediler vs
Kaç gün gittik geldik dükkana hatta dolabı gönderince tekrar dukkkanw gittik teşhir yerinde yoktu hala dagitimdaydi bana da satamadilar tabi neyse
Adamla anlaşamadık teşhir ürün olmadığını onu karaladigimizi iddia etti
Şu meşhur bilinen dondurucu markasını arayıp şikayette bulundum bu şekilde isminiz kirlwniyor diye kimse oralı olmadı
Adam kredi kartı iptalini o gün yapabiliyor olmasına rağmen kasıtlı yapmamış p...... Günlerce hak aradık ..
En son ben gittik eşimle teşhir bu diyorum yenge bu olayın sorumlusu sensin dükkanda bunu kim kullanacak diyor
Baktı bizi kekleyemeyecek dükkanda müşteri varken bizim ilk taksiti elden verip dahasimi vereceğine dair imza kase aldık ş..... Den
Bugün son taksiti aldık 8 aydır adam bize elden taksit verdi kredi kartına yatırdık
Öyle bir rezil oldum ki buzluğa konacak olanlar komsufa kaldı günlerce
Ve bugün o ş..... Eşime atar yapıyormuş imzaladığı kağıdı yirtarken sanki biz ona borçluyuz böylece sigrildik işten
Ama hala iftira atıp bişey yapabilir mi diye düşünmüyor değilim
Bende cakayım
Bu sefer kesin öldüBeyni sulandı şimdi sjksjksjsk
Çak yavrucum sağ loblarına vur solada efser vursun bende burnunu kıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?