En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yağını mı az koydun acaba, birde ben baklavalık sert un kullanıyorum

Tahinli hiç denemedim, fakat eminim lezzetli olur. Tahinin girdiği herşey güzel

Şerbeti döktükten sonra fırına falan koymuyorsun değil mi kapağı kapalı bir yerde kalırsa çıtırlığı gidiyor.Birde sıcak havada gevşiyor ben üzerini kapatıp dolapta muhafaza ederim:)
Yok sen deyince hic kapatmadim ama yinede oldu bilmiyorum neden

Yağını mı az koydun acaba, birde ben baklavalık sert un kullanıyorum

Tahinli hiç denemedim, fakat eminim lezzetli olur. Tahinin girdiği herşey güzel
Tahin bende seviyorum. Ayni undan tatli yapanlar var tutuyor.. ben bi yerde ysnlis yapiyorum. Yagi 1 paket tereyag 250 gram arti 1 su bardagi sivi yag nevosun tarifte

Denedikçe ne nasıl oluyor keşfedeceksin:)Yani herkesin kullandıüğı malzeme,pişirme usulü farklı oluyor:)
Evet boncuum serbetli tatliyi bu yuzden beceremiyormusum diyirum yaTsm hamur olnuyorsa istedigim gibi degil henuz. Yibede hazirlara bakarsk mis gibi.. buram buram seker tereyag kokuyor hazirlar gibi kotu kokmuyor..

Evet boncuum serbetli tatliyi bu yuzden beceremiyormusum diyirum yaTsm hamur olnuyorsa istedigim gibi degil henuz. Yibede hazirlara bakarsk mis gibi.. buram buram seker tereyag kokuyor hazirlar gibi kotu kokmuyor..
Peki fırınından emin misin?
Her fırında baklava güzel pişmez

Maşaallah gayet güzel oluyor daha ne olsun:)

Evet 1 tepsiye evet hamurdan haric canim.. yagda sorun yoktur bence:)

Acaba diyorum nisastayi az ya da cok kullaniyor olabilir miyim?
Sanmam, nişastanın katları ayrı tutmasından başka çıtırlığa fazla bir katkısı olmuyor.

Ben fırınından işkillendim

Attığın fotoğrafta hamurun katları çok beyaz görünüyordu. Fotoğraf hala telefonunda mı?

Evet minik melegimde oyke demisti.. ben isiktan renksiz cikti diyordum ama biraz daha pisirsemmiydiki?

yasminsay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…