• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bak abla hatta çok araştırdım haberlere çıktı bi bayan yerli üretim çok çok kaliteli ödül almış var sitesi yazınca çıkar zaten senin ihtiyacın var böyle desteklere çok çalışıyorsun
Evet canım unutmazsam çıkınca bakayım:)Sağol canım benim:60:

Bu aralar canım çok çekiyor pasta ama almıyorum dışardan bakalım Tuna’nın Doğum günü var nisanda belki o zaman alırız ufak bşy :KK22:
Bende daha dün yaptım uzun süre yapmak istemiyorum çok uğraştım ama güzel oldu

Evet kendi tasarımım :KK70: tadını çıkaramadan gittiler bAri kendim koyayım dedim :KK22:
İlk görünce bizimkiler de mi geldi diye baktım :skandal:Öğlende Kazen Emmime yazmıştım madalyalarımızı istiyoruz diye :skandal:İyi ki kendi tasarımın ,çok küçükmüş,büyük madalya verirler inşallah :KK45:

İlk görünce bizimkiler de mi geldi diye baktım :skandal:Öğlende Kazen Emmime yazmıştım madalyalarımızı istiyoruz diye :skandal:İyi ki kendi tasarımın ,çok küçükmüş,büyük madalya verirler inşallah :KK45:
Öyle oldu büyütülmüyor da idare eder minnak minnak :D evet görmüştüm inşallah gelirler geri :36:

Back
X