• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Anladım canım😊 nasılsın 💓
Tabağın da tamam ise yarın yaparsın artık tatlıni🤔
Pek te iyi sayılmam aslında ,elimde peçeteler var,üst üste hapşuruyorum ,şifayı kaptım sanırım:olamaz:Misafirim vardı,balkon kapısını açık bırakmıştım yemek kokusu çıksın diye ,hava rüzgardı üşütmüşüm.
Yarın da 2 yere davetliyiz ,bir yakınımda EYT mitingi var gelsene diyor :deli:

Bu aralar benim de canım çok tatlı çekiyor 🙈
Dün kek yaptım kesmedi yarın da bir ıslak kurabiye mi yapsam diyorum 😋
kek kaldıysa bi çikolata sosu yap sen ona ıslak kek mis kurabiye ağır oluyor ya pek sık yapmam onu misafir gelmedikçe yağ yakışıyor güzel oluyor ama işte birde kilo yapmasa 🤦🏼‍♀️
İnşallah canım ya artık özledik iyice güzel havaları eve geldiğimden beri isinamadim ben bugün
aynen valla özledik sıcak havaları parkları bahçeleri Ramazan da geliyor alıştırma hem kazaları tutsam iyi olacak çok baş ağrısı çekiyorum oruçluyken inşallah güzel kolay geçer bu sene çok sıcaklara gelmeyecek ama

Pek te iyi sayılmam aslında ,elimde peçeteler var,üst üste hapşuruyorum ,şifayı kaptım sanırım:olamaz:Misafirim vardı,balkon kapısını açık bırakmıştım yemek kokusu çıksın diye ,hava rüzgardı üşütmüşüm.
Yarın da 2 yere davetliyiz ,bir yakınımda EYT mitingi var gelsene diyor :deli:
Geçmiş olsun canım .Programın yogunmus baya Allah kolaylık versin 😊

kek kaldıysa bi çikolata sosu yap sen ona ıslak kek mis kurabiye ağır oluyor ya pek sık yapmam onu misafir gelmedikçe yağ yakışıyor güzel oluyor ama işte birde kilo yapmasa 🤦🏼‍♀️
aynen valla özledik sıcak havaları parkları bahçeleri Ramazan da geliyor alıştırma hem kazaları tutsam iyi olacak çok baş ağrısı çekiyorum oruçluyken inşallah güzel kolay geçer bu sene çok sıcaklara gelmeyecek ama
Valla borçlardan bende hiç tutamadım bende başlasam iyi olacak.
Evet bu sene güzel zamana denk geliyor inşallah kolay geçiririz Allah yardım ediyor gerçi.

Valla borçlardan bende hiç tutamadım bende başlasam iyi olacak.
Evet bu sene güzel zamana denk geliyor inşallah kolay geçiririz Allah yardım ediyor gerçi.
Evet ilk gün ve son saatler zor oluyor Allah kolaylığını verir inşallah tutarız yine :36: Ramazan’ın ruhu başka yaa keşke kazaya hiç bırakmasak ama kadınsal durumlar bozuyor işi sonrasında da kalıyor öyle 🤦🏼‍♀️

Evet ilk gün ve son saatler zor oluyor Allah kolaylığını verir inşallah tutarız yine :KK36: Ramazan’ın ruhu başka yaa keşke kazaya hiç bırakmasak ama kadınsal durumlar bozuyor işi sonrasında da kalıyor öyle 🤦🏼‍♀️
Aynen öyle .Çok seviyorum çok başka bir atmosfer oluyor ramazanlarda Allah hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin

2246590
1552767644887.webp

Çaylaaar ☕️ Buyrunuz dumanı üstünde:36:

Ay aman abla sakın haa gidecek artık soğuklar öyle diyorlar propolis kullansana abla sen alerjin yoksa ben oğluma kullanıyorum bağışıklık için çok az hasta oldu bu yıl maşallah🧿
Unutmazsam bakayım canım:)Maşaallah desene sonra gözün değiyor:)

Back
X