- 24 Haziran 2015
- 40.064
- 155.034
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor yaa Allah kolaylık versin çocuk büyütmek her yaşı ayrı zor çaydanlık filan mı devrildi yoksaBende iyiyim canım, dışarıdaki bebe çok yaramaz. Akşam babasını yaktıiçerideki iyi şükür :) haftaya kontrol
Yok canım ilk budaha onceden birinciligin var mı canım
Devamı gelir inşallah canımzor yaa Allah kolaylık versin çocuk büyütmek her yaşı ayrı zor çaydanlık filan mı devrildi yoksa
Yok canım ilk bu![]()
Hayırlı gecelerHerkese hayırlı geceler![]()
Evet çok alışmışım bi tuhaf oldum ne olacak acaba 4 gözle beklediğim iki kategori var inşallah onlardan biri olurDevamı gelir inşallah canımbakalım yeni kategori ne olacak insana bağımlılık yapıyor gerçekten
![]()
Neler kiEvet çok alışmışım bi tuhaf oldum ne olacak acaba 4 gözle beklediğim iki kategori var inşallah onlardan biri olur![]()
Söylemem kiiiNeler ki![]()
Himm ikiside olsa güzel olur gercektenSöylemem kiiicanım çok çekiyor şu sıralar ama olacağını pek sanmam hazır almak istemiyorum yaş pastalar diğeri de kahvaltı sofraları oda olmaz Ramazan sofraları var zaten yaza belki ikisi de yazın olacak şeyler beklerim daha yani
![]()
Sabah bayağı alıntılarım vardı ,sayfa kendiliğinden yenilendi hepsi uçtu gitti,benim suçum yok ,tekrar geriye dönemedim alıntılar içinSelam verdim cevap gelmedisenden
Benim tatlımın malzemelerinin hepsi evde var ,alışverişe gerek yok
Kazen etiketleyicisi geldi hanıııımmmBundan sonra sana paslayalım sorulacakları hep![]()
Varsa niye yapmıyorsun:)Sabah bayağı alıntılarım vardı ,sayfa kendiliğinden yenilendi hepsi uçtu gitti,benim suçum yok ,tekrar geriye dönemedim alıntılar için
Yalnız düz kare sunum tabağım kırılmıştı ,ondan aldım
Kazen etiketleyicisi geldi hanıııımmm![]()
Bu aralar canım çok çekiyor pasta ama almıyorum dışardan bakalım Tuna’nın Doğum günü var nisanda belki o zaman alırız ufak bşyHimm ikiside olsa güzel olur gercekten
Bakalım bekleyip göreceğiz inşallah.
Anladım canımSabah bayağı alıntılarım vardı ,sayfa kendiliğinden yenilendi hepsi uçtu gitti,benim suçum yok ,tekrar geriye dönemedim alıntılar için
Yalnız düz kare sunum tabağım kırılmıştı ,ondan aldım
Kazen etiketleyicisi geldi hanıııımmm![]()
Güzel soruVarsa niye yapmıyorsun:)
Bu aralar benim de canım çok tatlı çekiyorBu aralar canım çok çekiyor pasta ama almıyorum dışardan bakalım Tuna’nın Doğum günü var nisanda belki o zaman alırız ufak bşy![]()
İnşallah canım ya artık özledik iyice güzel havaları eve geldiğimden beri isinamadim ben bugünKöydeyiz bizde bu arada çiçek açmış ağaçlar yarın resim atarım manzarayı ne güzel olmuşPazartesi artık mevsim değişiyormuş hava durumu öyle diyor ısınacakmış ortalık
![]()
Tamam Salı akşam bekliyoruz:)Güzel soru
Şimdi güzel de cevap bulmam lazım
Geçen gün karar verdim hava bozdu.Bir gün karar verdim ,ani misafir geldi
Bir gün karar verdim mevlid varmış ona çağırdılar,hafta sonu evdeyken eşim yapamıyorum,o gün evde karışanım olmaması ,kafamın rahat olması lazım
En uygun gün salı günü bakalım ,bir aksilik olmazsa
![]()
Hadi inşaallah çok üşüdük bu yıl :)Hasta olacağım sanki boğazım ağrıyorKöydeyiz bizde bu arada çiçek açmış ağaçlar yarın resim atarım manzarayı ne güzel olmuşPazartesi artık mevsim değişiyormuş hava durumu öyle diyor ısınacakmış ortalık
![]()
Benim de elim ayağım buz peteğe yapistim kaldım ısınmak içinHadi inşaallah çok üşüdük bu yıl :)Hasta olacağım sanki boğazım ağrıyor![]()