• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Söylemem kiii 😂:D canım çok çekiyor şu sıralar ama olacağını pek sanmam hazır almak istemiyorum yaş pastalar diğeri de kahvaltı sofraları oda olmaz Ramazan sofraları var zaten yaza belki ikisi de yazın olacak şeyler beklerim daha yani 😂
Himm ikiside olsa güzel olur gercekten 😍😍
Bakalım bekleyip göreceğiz inşallah.

Selam verdim cevap gelmedi:cry: senden
Sabah bayağı alıntılarım vardı ,sayfa kendiliğinden yenilendi hepsi uçtu gitti,benim suçum yok ,tekrar geriye dönemedim alıntılar için :olamaz:
deynepnaz deynepnaz baklavanı nezaman yapcaksın daha almadınmı şu çook pahalı malzemeni :deli:
Benim tatlımın malzemelerinin hepsi evde var ,alışverişe gerek yok :KK45:
Yalnız düz kare sunum tabağım kırılmıştı ,ondan aldım :KK69:
Bundan sonra sana paslayalım sorulacakları hep:KK70:
Kazen etiketleyicisi geldi hanıııımmm:KK53:

Sabah bayağı alıntılarım vardı ,sayfa kendiliğinden yenilendi hepsi uçtu gitti,benim suçum yok ,tekrar geriye dönemedim alıntılar için :olamaz:

Varsa niye yapmıyorsun:)

Anladım canım😊 nasılsın 💓
Tabağın da tamam ise yarın yaparsın artık tatlıni🤔

Varsa niye yapmıyorsun:)
Güzel soru :KK53:
Şimdi güzel de cevap bulmam lazım:KK53:
Geçen gün karar verdim hava bozdu:skandal:.Bir gün karar verdim ,ani misafir geldi:skandal:Bir gün karar verdim mevlid varmış ona çağırdılar,hafta sonu evdeyken eşim yapamıyorum,o gün evde karışanım olmaması ,kafamın rahat olması lazım :KK69:En uygun gün salı günü bakalım ,bir aksilik olmazsa:KK45:

Bu aralar canım çok çekiyor pasta ama almıyorum dışardan bakalım Tuna’nın Doğum günü var nisanda belki o zaman alırız ufak bşy :KK22:
Bu aralar benim de canım çok tatlı çekiyor 🙈
Dün kek yaptım kesmedi yarın da bir ıslak kurabiye mi yapsam diyorum 😋

Köydeyiz bizde bu arada çiçek açmış ağaçlar yarın resim atarım manzarayı ne güzel olmuş :KK36: Pazartesi artık mevsim değişiyormuş hava durumu öyle diyor ısınacakmış ortalık :KK9:
İnşallah canım ya artık özledik iyice güzel havaları eve geldiğimden beri isinamadim ben bugün

Güzel soru :KK53:
Şimdi güzel de cevap bulmam lazım:KK53:
Geçen gün karar verdim hava bozdu:skandal:.Bir gün karar verdim ,ani misafir geldi:skandal:Bir gün karar verdim mevlid varmış ona çağırdılar,hafta sonu evdeyken eşim yapamıyorum,o gün evde karışanım olmaması ,kafamın rahat olması lazım :KK69:En uygun gün salı günü bakalım ,bir aksilik olmazsa:KK45:
Tamam Salı akşam bekliyoruz:)

Köydeyiz bizde bu arada çiçek açmış ağaçlar yarın resim atarım manzarayı ne güzel olmuş :KK36: Pazartesi artık mevsim değişiyormuş hava durumu öyle diyor ısınacakmış ortalık :KK9:
Hadi inşaallah çok üşüdük bu yıl :)Hasta olacağım sanki boğazım ağrıyor:110:

Back
X