En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Anladım canım nasılsın
Tabağın da tamam ise yarın yaparsın artık tatlıni
Pek te iyi sayılmam aslında ,elimde peçeteler var,üst üste hapşuruyorum ,şifayı kaptım sanırımMisafirim vardı,balkon kapısını açık bırakmıştım yemek kokusu çıksın diye ,hava rüzgardı üşütmüşüm.
Yarın da 2 yere davetliyiz ,bir yakınımda EYT mitingi var gelsene diyor

Bu aralar benim de canım çok tatlı çekiyor
Dün kek yaptım kesmedi yarın da bir ıslak kurabiye mi yapsam diyorum
kek kaldıysa bi çikolata sosu yap sen ona ıslak kek mis kurabiye ağır oluyor ya pek sık yapmam onu misafir gelmedikçe yağ yakışıyor güzel oluyor ama işte birde kilo yapmasa
İnşallah canım ya artık özledik iyice güzel havaları eve geldiğimden beri isinamadim ben bugün
aynen valla özledik sıcak havaları parkları bahçeleri Ramazan da geliyor alıştırma hem kazaları tutsam iyi olacak çok baş ağrısı çekiyorum oruçluyken inşallah güzel kolay geçer bu sene çok sıcaklara gelmeyecek ama

Geçmiş olsun canım .Programın yogunmus baya Allah kolaylık versin

Valla borçlardan bende hiç tutamadım bende başlasam iyi olacak.
Evet bu sene güzel zamana denk geliyor inşallah kolay geçiririz Allah yardım ediyor gerçi.

Valla borçlardan bende hiç tutamadım bende başlasam iyi olacak.
Evet bu sene güzel zamana denk geliyor inşallah kolay geçiririz Allah yardım ediyor gerçi.
Evet ilk gün ve son saatler zor oluyor Allah kolaylığını verir inşallah tutarız yine Ramazan’ın ruhu başka yaa keşke kazaya hiç bırakmasak ama kadınsal durumlar bozuyor işi sonrasında da kalıyor öyle

Aynen öyle .Çok seviyorum çok başka bir atmosfer oluyor ramazanlarda Allah hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin

Ay aman abla sakın haa gidecek artık soğuklar öyle diyorlar propolis kullansana abla sen alerjin yoksa ben oğluma kullanıyorum bağışıklık için çok az hasta oldu bu yıl maşallah
Unutmazsam bakayım canım:)Maşaallah desene sonra gözün değiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…