Offf girene kadar canım çıktı harbi ne olmuş ben nerdeyim dedim ,yanlış sayfaya yazıyo bile olabilirim
Daha tam oturmadı ya sabredelim bakalım neler gelecek yeniAynensevemedim bu halini sitenin
Günaydınnnnn ❤
Mesajını beğendim yazmak daha kolay sanırım,iş bide bunu gönderebilmekteyarim satir giris yapmakla 10 dkdir msj yazmakla ugrasyorum
Daha tam oturmadı ya sabredelim bakalım neler gelecek yeni
Günaydınnnnn ❤
Abla o ifadeleri nasıl yapıyosun ben yapıyorum mesaj gidince değişiyoBende sorun olmadı giriş yaparken,site çok değişti.
Bu seferki renk daha doğadan bir renk bence sevdiğim bir tonMutlaka düzelecektir,daha önceki sürümlerdede böyle oluyordu alışıyorduk sonra.
Gerçi bu seferki daha değişik olmuş.
Rengi ben de begendim pembe artik gozumu yoruyodu:)Bu seferki renk daha doğadan bir renk bence sevdiğim bir ton
Smileyler biz daha kodu yazmadan ön izleme çıkıyor seçiyoruz birdeeee çoğalmış çeşit çok
Beğenme kısmı süper olmuş deneseneRengi ben de begendim pembe artik gozumu yoruyodu:)
Sen bayilmişsin da digerleri niye begenmiş anlamadim:)))Beğenme kısmı süper olmuş denesene
Gitti yineAha mobilde oldu
Bilmem bayılmayalım ayıltan olmaz demişlerse demekSen bayilmişsin da digerleri niye begenmiş anlamadim:)))
Abla o ifadeleri nasıl yapıyosun ben yapıyorum mesaj gidince değişiyo
Bu seferki renk daha doğadan bir renk bence sevdiğim bir ton
Smileyler biz daha kodu yazmadan ön izleme çıkıyor seçiyoruz birdeeee çoğalmış çeşit çok