O kadar sürmeyebilirmiş:)Sabah bile bitebilir:)Bir kac gun vs yazmislar sanki, dogru mu aceba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar sürmeyebilirmiş:)Sabah bile bitebilir:)Bir kac gun vs yazmislar sanki, dogru mu aceba
İnşaallah 200 bini geçeriz1 günde 5700 küsür görüntülenme ,1 ayı istenen sayı bulur bu gidişle
Pro olmak isteyen gelsin yarışa
Ben yillarca disaridan okudum siteyi, sonra gebelik icin uye olmustum, zaman su gibi,3 yildir burdayimTabi ki canım:)
Oğluma hamileydim gelişiminde problem vardı ve siteye öyle üye oldum:)
Tello tello tello can tello canİnşaallah 200 bini geçeriz
Yok ben ilk defa karşılaşmıştım .Pek teknoloji ile aram yoktu:)Ben yillarca disaridan okudum siteyi, sonra gebelik icin uye olmustum, zaman su gibi,3 yildir burdayim
Gercekten cok buyuk bir platform
Tello tello tello can tello can
Kuru kuruya halay çekmeyelim dedim
Bende yeni kesfediyorum geyigiYok ben ilk defa karşılaşmıştım .Pek teknoloji ile aram yoktu:)
Üye oldum.Bir süre geyikte gezdim sonra yemek bölümü:)
Ben eskiden en çok oralara takılıyordum.Mesela Vuslat-Rabia benim geyikten kankilerim:)Bende yeni kesfediyorum geyigi
Kız sen beni ne kadar çabuk çözdün ben bu oylama da arkadaşıma oyumu vereceğimSen onada kilif bulur camura yatarsin
ne kadar guzel yillardir suren arkadaslikBen eskiden en çok oralara takılıyordum.Mesela Vuslat-Rabia benim geyikten kankilerim:)
Öyle canım en az 7 yıl olmuştur:)ne kadar guzel yillardir suren arkadaslik
Bir kere satana bir daha guvenir miyim benKız sen beni ne kadar çabuk çözdün ben bu oylama da arkadaşıma oyumu vereceğim
Eskilerin hepsi geyikten demek kiÖyle canım en az 7 yıl olmuştur:)
Hanım abla daha eskidir:)Onunlada geyikten muhabbetimiz:)
Evet canım:)Eskilerin hepsi geyikten demek ki
Bir kere satana bir daha guvenir miyim ben
Kime verirsen ver senden oy mu istedim sanki, yine beni oyuna getirecegini mi sandin
İnşallah sunumda bir aksilik yaşamayız da hakkını veririz3 tarif çok istendi.Diğeri baklava zaten:)
İyi yapmış:)
Hayırlısı olsun :)
İnşaallah canım :)İnşallah sunumda bir aksilik yaşamayız da hakkını veririz
Hayırlı geceler canım kolay gelsinHadi ben biraz kacayim, camasir katlayacagim. Yarinda dunya kadar isim var evde yokum, kategori iyi ki bugun acilmis yoksa cok zor tarif alirdim
Ben gelene kadar siz gidersiniz, iyi geceler