Sanada bir tarif bulalım:)Oh oh bize yine kol saati:)
Sagol boncuum hemen verim oyumu:)
Bulalim cok zor olmasin benim kiz yine hasta:) ne zamqn yeni kategori acilsa kiza bisey oluyo:))Sanada bir tarif bulalım:)
Geçmiş olsun canımBulalim cok zor olmasin benim kiz yine hasta:) ne zamqn yeni kategori acilsa kiza bisey oluyo:))
Tesekkur ederim canim:)Geçmiş olsun canım
bende onu alcaktim gec kaldimBaklavayi kim aldi beri gelsin
Ahaha benim oglanlar da oyle mutlaka biri atesleniyo su anda Omurun atesi varBulalim cok zor olmasin benim kiz yine hasta:) ne zamqn yeni kategori acilsa kiza bisey oluyo:))
Ne sandin boyle sasirtirlar iste adamiBah hele ciddi olamazsin, hic tahmin etmemistim:))
Gecmis olsun nedi var kuzunun: (Ahaha benim oglanlar da oyle mutlaka biri atesleniyo su anda Omurun atesi var
:)) gaza getrmeyin beni katilirim bakin:) aslinda katilmak istiyorum daa tarif lazim : (Ne sandin boyle sasirtirlar iste adami
Amin kuzum,tevhid çekiyorlardı en son,anneme sorayım bir dağıttılar mı :)Allah kabul etsin inşaAllah Yasin-i Şerif dağıttınızmı yada Cüz :)
İyi o zaman sizede bir tarif verelim:)
Gelsin bana da bi tarif diyecektim ama geç mi kaldım21 tarif verdim:)
Sağolasın abla
Gelin sizede bir tarif bakalım:)Gelsin bana da bi tarif diyecektim ama geç mi kaldım
Daha vardır tarif kaptanım :))Gelsin bana da bi tarif diyecektim ama geç mi kaldım