- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Baklava sobiyet bi de gul tatlisi alinmis onlari biliyorunAlınanlar belli mi başka neler alindi
Belkim de baga soz verdinSelam kizlar.. bu kategori yine hic benlik degil.. gecen sefer kime oy sozu vermistim hatirlamiyorumda.. ona verecektim oyumu veremedim malum ban: (
Kim oldugunu bilsem bu kategoride veririm belki
Himm du bi dusunem yasmin de ola bilir ama bence minik:))O gec geldi o yüzden o değildir :)))
Haha sen miydin:)) valla unuttum yaa ayip oldu kimse:)Baklava sobiyet bi de gul tatlisi alinmis onlari biliyorun
Belkim de baga soz verdintam hatirlamiyorum ama galiba bendim
En güzellerinden birini kaptın:)Saol canım :) pek bişey kalmamıştı ama bakalım iyi olır inşallah
Canımsın hoşgeldin özledimHaha sen miydin:)) valla unuttum yaa ayip oldu kimse:)
Yok ben degildim ama cikmazsa oyuna talibim tontiHaha sen miydin:)) valla unuttum yaa ayip oldu kimse:)
Ellerine sağlık canım gel bekliyorum:)Geldim geldim şimdi oturdum bugün şeytanın bacağını kırıp bayağı bir temizlik yaptım:))
Kategori çok güzel bir düşüneyim acaba ne yapsam
Ben de guzelini kaptim ama nevo sayendeEn güzellerinden birini kaptın:)
Hb Bende ozledim boncuum:)) ara verip yazinca vuslata erdim gibi oldu:)) ikidir benden olmayan tarifler var hep : (Canımsın hoşgeldin özledim
Aynen öyle oldu:)Bana tarif bırakmadınızBen de guzelini kaptim ama nevo sayende
Olur tabii:)) ne yapacagina bagli:)Yok ben degildim ama cikmazsa oyuna talibim tonti
Aynen canım ya sen olmadan devam ediyoruz olmuyorHb Bende ozledim boncuum:)) ara verip yazinca vuslata erdim gibi oldu:)) ikidir benden olmayan tarifler var hep : (
Ya valla corbalarda oy kullanmak istiyodum 7 gun ayri kalinca olmadi: ( canan yasmin cantanem yok goremiyorumAynen canım ya sen olmadan devam ediyoruz olmuyor
Serbetli tatliOlur tabii:)) ne yapacagina bagli:)
Oylama devam ediyor.Gidip kullanabilirsin:)2 oy hakkın var:)Ya valla corbalarda oy kullanmak istiyodum 7 gun ayri kalinca olmadi: ( canan yasmin cantanem yok goremiyorum
Buralardalar tariflerini aldılar.Bir cantanem karar verecek:)Ya valla corbalarda oy kullanmak istiyodum 7 gun ayri kalinca olmadi: ( canan yasmin cantanem yok goremiyorum
Aaa nerde??Oylama devam ediyor.Gidip kullanabilirsin:)2 oy hakkın var:)
Oh oh bize yine kol saati:)Buralardalar tariflerini aldılar.Bir cantanem karar verecek:)
Bah hele ciddi olamazsin, hic tahmin etmemistim:))Serbetli tatli