En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Buda erkek canım
Çok geçmiş olsun, rota virüs batırdın mı? Kan tahlili falan? Benim oğlanda çok sık oluyor. Bağırsakta enfeksiyon oluşuyor. Bi yerden kapıyorlar. Küçük çocuk olunca eli her yere temas ediyor. İnşallah en kısa sürede atlatır
İyi akşamlar baktım madalyalar gelmedi bende kendime madalyamı yaptım nasıl olmuş tadına varamadan gitti napayım azıcık idare etsin hevesimi alayım dedim
Çok yakışmış benden sonra sende kendi madalyanı kendin aldın. En azından geçici degil, kalıcı

İyi canım çok şükür sen nasılsın
Allah iyilik versin bizde iyiyiz şükür yarın Tuna’yla tiyatroya gideceğiz. Ayda bir kere belediye düzenliyor alışsın öyle ortamlara sosyalleşsin çocuklarla diye gidiyoruz. Bu gün de büyükbabaannemiz ameliyat oldu onu görmeye gittik kemik erimesinden dolayı kalça kırığı vardı platin çıkmış yerinden yeniden ameliyat oldu gördük geldik yaşlılık zor yaa Allah düşürmesin elden ayaktan

56 derece mi: ( Allahim yardimcin olsun.. buzdolabinda yatsan yeridir

Çok geçmiş olsun canımÇok iyi yapıyorsun canım hem ortama alışsın hem sosyalleşsin:)

Yaa deme öyle, benzer bir şey yapılacak denmişti. Senin madalyan da çok güzel olmuş ama
Olsun BirTutamMutluluk20 de doyamadı madalyasına
minicik zaten baksana olsun eğlence olsun diye koydum

Rota aşısı olmuştu sadece gaitada lökosit çıktı. Ama ilaç içmiyor ya ne yapsak geri tükürüyor yada kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…