Aynen öyle cinsiyetş 'ne diğeri erkekti dimi?
Bebiş hafta sonu fena hastalandı perişanız kaç gündür . Ateş ishal kusma. geçmedii gitti ya ilaç asla içmiyor, içmediği içinde kaç gündür aynı.
Sicak iyi gelmiyo o kesin.. koca gobek oluyor malum.. sicakta disari cikmayacan fazla ben cok sicaklarda cikmiyodum fazla mumkun mertebe.. iki hamileligimin son aylarida yaza gelmisti.
Benim oğlanda aynı aylarda dogmuştu. Buda o zamanlara geliyor ve urfa acayip sıcak oluyor. Termometre 56 dereceyi gösteriyor dışarda. Evden çıkmam artık
Bu bi cesit boncuum. Valla gecen hafta hastaydi biliyosun su 2-3 gundur burnu akiyor. Anam burnunu bi sildim diye yarim saat aglanir mi ya bagira bagiraDiyorumki ambulans polis itfaye bunu araba tepesine koyup siren niyetine kullansin
Benim oğlanda aynı aylarda dogmuştu. Buda o zamanlara geliyor ve urfa acayip sıcak oluyor. Termometre 56 dereceyi gösteriyor dışarda. Evden çıkmam artık
İyiyim canım, ufaktan eksikleri tamamlıyorum artık. Sen nasılsın, neler yapıyorsun
Bu bi cesit boncuum. Valla gecen hafta hastaydi biliyosun su 2-3 gundur burnu akiyor. Snam burnunu bi sildim diye yarim saat sglanir mi ya bagira bagiraDiyorumki ambulans polis itfaye bunu araba tepesine koyup siren niyetine kullansin