En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Aynen canım, zaman su gibi akıp gidiyor :) bende iyiyim şükür , bebiş nasıl?
Aynen öyle cinsiyetş 'ne diğeri erkekti dimi?
Bebiş hafta sonu fena hastalandı perişanız kaç gündür . Ateş ishal kusma. geçmedii gitti ya ilaç asla içmiyor, içmediği içinde kaç gündür aynı.

Sicak iyi gelmiyo o kesin.. koca gobek oluyor malum.. sicakta disari cikmayacan fazla ben cok sicaklarda cikmiyodum fazla mumkun mertebe.. iki hamileligimin son aylarida yaza gelmisti.
Benim oğlanda aynı aylarda dogmuştu. Buda o zamanlara geliyor ve urfa acayip sıcak oluyor. Termometre 56 dereceyi gösteriyor dışarda. Evden çıkmam artık
Sağol canım ne yapıyorsun nasılsın
İyiyim canım, ufaktan eksikleri tamamlıyorum artık. Sen nasılsın, neler yapıyorsun

Benle nevo arasinda matematigimin yetmedigi kadar yas farki var ama ben nevo diyorum kendini yasli hissetmesin diye
Seni gören duyan beni 70 yaşında zannedecekYoksa sen parmaklarınla saymayı bilmiyor musunEn fazla 10 yaş vardır
tontriko benimle aynı yaşta

Benim kızlarda küçükkken yaramazlardı şimdi çok sakin:)
Bu bi cesit boncuum. Valla gecen hafta hastaydi biliyosun su 2-3 gundur burnu akiyor. Anam burnunu bi sildim diye yarim saat aglanir mi ya bagira bagiraDiyorumki ambulans polis itfaye bunu araba tepesine koyup siren niyetine kullansin

Hadi hayırlıısı olsun.Sağlıklı güzel günlerde kullanırsınız inşaallahİyiyim çok şükür

Bu bi cesit boncuum. Valla gecen hafta hastaydi biliyosun su 2-3 gundur burnu akiyor. Snam burnunu bi sildim diye yarim saat sglanir mi ya bagira bagiraDiyorumki ambulans polis itfaye bunu araba tepesine koyup siren niyetine kullansin
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar nazlı oluyor olacak o kadar:)

İyi akşamlar baktım madalyalar gelmedi bende kendime madalyamı yaptım nasıl olmuş tadına varamadan gitti napayım azıcık idare etsin hevesimi alayım dedim
Yaa deme öyle, benzer bir şey yapılacak denmişti. Senin madalyan da çok güzel olmuş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…