- 18 Şubat 2019
- 83
- 340
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminHee bende direk aglayinca birşey oldu sandım aman iyi iyi Allah aglatmasin kimseyi hep gulelim
Hee bende direk aglayinca birşey oldu sandım aman iyi iyi Allah aglatmasin kimseyi hep gulelim
Amin canım gözümüzden akan yaşlar hep mutluluktan olsun inşallahA aa bende nşye olmadı Bir daha deneyeyim Eee olmadı yine
Buradayım canımBak işte böyle nevriye demeyin nevoş ,nevroş deyinHanimiş benim nevroşum Nevreste
Yalan mıAhahahahahahah inceeeee
kafama resmeeeennnnn kayalar düştü
Ne yapmış kiBilmiyorum ki yeni öğrendim ben de, ne zaman banlanmıştı dün mü
İnşaallah bekliyorumCumartesi fırsat bulursam bende yapıcam tatlımı
AğlamayınBence ifadeler çakıştı
Fuzeeeee attin oldum konusamiyirmYalan mı
Tamam anladık çok becerikli değilsin tatlı yapamıyorsunAma iki muhabbet edemiyor musunİnsan gelir ablalarının hatrını sorarFuzeeeee attin oldum konusamiyirm
Aaa biri bana abla dedi bi tuhaf oldummSağol ablam Gerçekten dimi bende tontriko ablaya isinlanirdim bu akşam bir koşu Su böreği dolmalari götürür geliverirdim
ay yoksa ablaları mi karıştırdım ben yine dememem mi gerekiyorduAaa biri bana abla dedi bi tuhaf oldumm
Hep sen mi diyeceksinAaa biri bana abla dedi bi tuhaf oldumm
Buradaki tek abla benimay yoksa ablaları mi karıştırdım ben yine dememem mi gerekiyordu
Yok tabii dicem:) ablan yasindayimay yoksa ablaları mi karıştırdım ben yine dememem mi gerekiyordu
Tontrim sen yine su böreği mi yaptınYok tabii dicem:) ablan yasindayim