OlabilirYok şekerim ben çok takmıyorum sen bile diyebilirsin belki ay olarak küçüksündürIntikamimi Kukrim aldi diyosun sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OlabilirYok şekerim ben çok takmıyorum sen bile diyebilirsin belki ay olarak küçüksündürIntikamimi Kukrim aldi diyosun sanki
Evet kuzu yaa.. canim istiyodu ne zamandir, ayiptir soylemedi kivami tadi tuzu tamdi bu defa nasil becerdysemTontrim sen yine su böreği mi yaptın
Ablaların ablasiBuradaki tek abla benim
Nasılsın canımAblaların ablasi
Yok ya niye diyeyim Agustos ayinda benimki, aslan burcuOlabilirYok şekerim ben çok takmıyorum sen bile diyebilirsin belki ay olarak küçüksündür
Tamam anladık çok becerikli değilsin tatlı yapamıyorsunAma iki muhabbet edemiyor musunİnsan gelir ablalarının hatrını sorar
Ancak geziyorsun
Hahahahaha
Gelemiyordum ki artık ara ara gelir sorarım hatrinizi
İyiyim abla sen nasılsınNasılsın canım
Benim Haziran ablan sayılıırmYok ya niye diyeyim Agustos ayinda benimki, aslan burcu
İyiyim canım çok şükürİyiyim abla sen nasılsın
Senin doğum gününü asla unutmam abkaBenim Haziran ablan sayılıırm
Yine abla ciktinBenim Haziran ablan sayılıırm
İnşaalllah geçen yıl kimse hatırlamadıHoşgeldin canım geri gidecek misinSenin doğum gününü asla unutmam abka
Evet ablalarıyımYine abla ciktin
Oğlum la aynı gün eşim ugugor benimki kızda eşimin telefonu da çok ağır bana ueyisemyorİnşaalllah geçen yıl kimse hatırlamadıHoşgeldin canım geri gidecek misin
Öyle mi 11 Haziran mıOğlum la aynı gün eşim ugugor benimki kızda eşimin telefonu da çok ağır bana ueyisemyor
Tamam hadi ödevi bitirin sonra gel:)Biraz buralardayım oğlanın son sayfa dikte kaldı onu yapıyor sonra eşim uyabmazsa biralardayim isim de yok
Yaa canım onlar demesin ben derim :)Buradayım canımBak işte böyle nevriye demeyin nevoş ,nevroş deyin
Ne zaman kiİnşaalllah geçen yıl kimse hatırlamadıHoşgeldin canım geri gidecek misin