• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Damat trafik kazası yapmış,ışıkta duran tırın arkasına vurmuş sola kırınca sağ taraf tıra vurmuş.
Kırmasaydım diyor tırın altına girerdim dedi.
Allah korumuş bu çocuklara ne oluyor böyle.
Allah Allah nazara geldiler herhalde geçmiş olsun ablacim.

Evde wifi yokmu sizin,daha rahat kullanorsın.
Evet onun için gitti.
Yok abla telciyiz biz malesef ;). Bi patatesse iyi benim görümce çorbasından böreği tatlısı salatası bir menü hazırlıyor anasınıfına giden oğlunun sınıfı için,birde 2 haftada bir geliyor hiç memnun değil tek çeşit olsa diyor .

Damat trafik kazası yapmış,ışıkta duran tırın arkasına vurmuş sola kırınca sağ taraf tıra vurmuş.
Kırmasaydım diyor tırın altına girerdim dedi.
Allah korumuş bu çocuklara ne oluyor böyle.
Çok geçmiş olsun ya.. Kızının durumunu da yeni öğrendim. Hakikaten üst üste gelmiş, Allah nazarlardan korusun..

Yok abla telciyiz biz malesef :KK66:. Bi patatesse iyi benim görümce çorbasından böreği tatlısı salatası bir menü hazırlıyor anasınıfına giden oğlunun sınıfı için,birde 2 haftada bir geliyor hiç memnun değil tek çeşit olsa diyor .

Alın bir tane en azından bu kadar çok gb gitmez.
Onlarınkide çok fazlaymış.

Çok geçmiş olsun ya.. Kızının durumunu da yeni öğrendim. Hakikaten üst üste gelmiş, Allah nazarlardan korusun..

Çok teşekkürler canım sağol,herşey üst üstte geldi maalesef.

Evet okul içinde 30 la gidiyorum çok yola atlıyor çocuklar :KK43: okulumuz devlet sitesi içinde bizim :KK43:

En güzeli zaten yavaş gitmek.

Selam minikcim okul temposu hızla devam etmekte sende kolay gelsin :KK70: salatamı yaptın kızartmamı gi :KK66:
Salatasının yemiyorlar kızartması :)) çay peynir yetiyor büyük oğlan

Küçükte ketçap la yiyor

Back