• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Selam Canım 🙋çocukları yediriyorsun diye yazmadim bitti mi öğlen arası 😊
Birde derse giriyorlar ama onlar yer yemez ayrılıyorum ben okuldan kızın uyku saati geliyor çünkü şuan uykuda hatta :))

Iyiyim canım kk da dolanıyorum :)
Sen nasılsın:)
İyiyim can bende oğlum okuldan geldi öğlen kahvaltisi yaptık oturuyorum şimdilik yarın okul gezisi var birşeyler yapayım diyorum çocuklar için bakalım 🤔

Birde derse giriyorlar ama onlar yer yemez ayrılıyorum ben okuldan kızın uyku saati geliyor çünkü şuan uykuda hatta :))
İkisinin saatlerinin aynı olması güzel ben napsam bilmiyorum seneyede oğlum sabahçı olursa kızı sabaha mi yazdirsam yoksa öğlene yazdırıp onu bırakıp oğlumu mu alsam kararsizim

İyiyim can bende oğlum okuldan geldi öğlen kahvaltisi yaptık oturuyorum şimdilik yarın okul gezisi var birşeyler yapayım diyorum çocuklar için bakalım 🤔
Afiyet olsun canım :)
Pogaca gibi birsey yapabilirsin yemesi kolay olur Ellerine sağlık simdiden :)

İkisinin saatlerinin aynı olması güzel ben napsam bilmiyorum seneyede oğlum sabahçı olursa kızı sabaha mi yazdirsam yoksa öğlene yazdırıp onu bırakıp oğlumu mu alsam kararsizim
Geçen sene benimde öyleydi ortanci anaokulundayirn sabahçı idi daha çok yoruyor insanı farklı olunca :(

Geçen sene benimde öyleydi ortanci anaokulundayirn sabahçı idi daha çok yoruyor insanı farklı olunca :KK43:
Kizida sabaha mi yazdirayim diyorsun sabah kalkması nasıl olur onu düşünüyorum kız için gerci alışır 🙄

Afiyet olsun canım :)
Pogaca gibi birsey yapabilirsin yemesi kolay olur Ellerine sağlık simdiden :)
Evet öyle düşünüyorum bende canım bakalım işlerimi bitireyim yapcam birşeyler sağol canım😘

Back