- 24 Haziran 2015
- 39.900
- 154.613
- 598
Hay Allah Sen nasılsın canımKk dan bildirim alamadıgı için bdv ye konu actı yanlıs yere acınca o yüzden banlandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay Allah Sen nasılsın canımKk dan bildirim alamadıgı için bdv ye konu actı yanlıs yere acınca o yüzden banlandı
Iyiyim canım kk da dolanıyorum :)Hay Allah Sen nasılsın canım
Birde derse giriyorlar ama onlar yer yemez ayrılıyorum ben okuldan kızın uyku saati geliyor çünkü şuan uykuda hatta :))Selam Canım çocukları yediriyorsun diye yazmadim bitti mi öğlen arası
Aşığım lunya sensiz yapamiyom geri dönAllah seni
İyiyim can bende oğlum okuldan geldi öğlen kahvaltisi yaptık oturuyorum şimdilik yarın okul gezisi var birşeyler yapayım diyorum çocuklar için bakalımIyiyim canım kk da dolanıyorum :)
Sen nasılsın:)
İkisinin saatlerinin aynı olması güzel ben napsam bilmiyorum seneyede oğlum sabahçı olursa kızı sabaha mi yazdirsam yoksa öğlene yazdırıp onu bırakıp oğlumu mu alsam kararsizimBirde derse giriyorlar ama onlar yer yemez ayrılıyorum ben okuldan kızın uyku saati geliyor çünkü şuan uykuda hatta :))
Afiyet olsun canım :)İyiyim can bende oğlum okuldan geldi öğlen kahvaltisi yaptık oturuyorum şimdilik yarın okul gezisi var birşeyler yapayım diyorum çocuklar için bakalım
Geçen sene benimde öyleydi ortanci anaokulundayirn sabahçı idi daha çok yoruyor insanı farklı oluncaİkisinin saatlerinin aynı olması güzel ben napsam bilmiyorum seneyede oğlum sabahçı olursa kızı sabaha mi yazdirsam yoksa öğlene yazdırıp onu bırakıp oğlumu mu alsam kararsizim
Kizida sabaha mi yazdirayim diyorsun sabah kalkması nasıl olur onu düşünüyorum kız için gerci alışırGeçen sene benimde öyleydi ortanci anaokulundayirn sabahçı idi daha çok yoruyor insanı farklı olunca
Maşallah bir yas ablayız bizTam 2 yaşında şuan :))
Evet öyle düşünüyorum bende canım bakalım işlerimi bitireyim yapcam birşeyler sağol canımAfiyet olsun canım :)
Pogaca gibi birsey yapabilirsin yemesi kolay olur Ellerine sağlık simdiden :)
Bende izledim bunu valla ne kadar güzel kurtarıcı fikirler .https://pin.it/icg5gl73soyhvb belki işinize yarar çok güzel fikirler var paça kısaltmayi kesinlikle deneyeceğim
Ne görüntülenmesi canımGoruntulenme 25k da, 200000 olur mu ya
Goruntulenme 25k da, 200000 olur mu ya
250000’e denk geliyor ablamGörüntüleme 25K sayı olarak nasıl bilecez bunu.
Nereden bakıyorsunuz250000’e denk geliyor ablam