En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Şimdi görüştüm kızçemle kan sonucu belli olmuş,enfeksiyon varmış antibiyotik vermiş doktor içecek şayet geçmezse tekrar gelin demiş.Memede'de kist çıkmış önemli bişey değil demiş.
Kist genelde emzirirken oluyo abla o çok önemli değil, ılık suyla masaj falan yapsın antibiyotiğin yanısıra, tekrar geçmiş olsun.

Şimdi görüştüm kızçemle kan sonucu belli olmuş,enfeksiyon varmış antibiyotik vermiş doktor içecek şayet geçmezse tekrar gelin demiş.Memede'de kist çıkmış önemli bişey değil demiş.
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer :))

Kist genelde emzirirken oluyo abla o çok önemli değil, ılık suyla masaj falan yapsın antibiyotiğin yanısıra, tekrar geçmiş olsun.

Doktorda çok önemli değil demiş zaten,ılık suyla masajı dedim yap diye,sabah çok gergindi banada patladı bir ara:)
Sağol canım benim.

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer :))

Çok sağol miniğim teşekkürler:))

Bugun ben mercimek corbasi yaptim yanina bayat ekmekler vardi kitirlastrdim sabahtan birde menemen kaldi. Bugunde boyle olsun valla yorgunum uykusuzum
Bende dünden isllattim fasulyeyi dün yapacaktım dün akşam yemeğ gidince unuttum islattgiji sabah bir baktım fasulye eksimis maalesef çöpe gitti tekrardan yaptim :))

Zor beee yorgunluk uykusuzluk dün ilk defa yatakta yanlız yatayım dedim kiz su içmek için kalkmış geldi yanıma yattı :))

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın napıyorsun
İyi bende buralardayım :)) oğlanları bekliyorum :))) kaynana anne derken gelemedin ne var ne yok

Evet dene kalırsa içine biraz marul maydanoz dereotu kuru nane pul biber karabiber at varsa domates salatalık al sana mis gibi kısır harika oluyor ..ben akşam yemeğinde bulgur pilavı ama bazen nane atıyorum eşim diyor kisirdan farkı yok böyle yapma

İyi ablacım ciddi bir şey yokmuş:) Çabucak iyileşir İnşaAllah

İyi bende buralardayım :)) oğlanları bekliyorum :))) kaynana anne derken gelemedin ne var ne yok
Aynen yogun bir tempodaydım . Aklım kalbim gönlüm böbregim dalagım sizdeydi ama .bu emoji tablosuna ne oldu yine ya basıyorum işlemiyor

Ben de limonlu severim bulgur pilavını Tabi sık yapmıyorum çocuklar sevmiyor diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…