Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalniz hayal gucunde sinir tanimiyoruzKesmeye gerek yok üzerine koy belli olmaz geçen kategoride @Canfeb elbise üzerinde sunum yaptı:)
Kaptan öyle diyorsa doğrudur o zaman kilo alabilirKeske öyle bir sey olsa ama yiyince kilo alıyoruz
Gel sende tatlı yap kaptanım:))
Tabi ki canımYalniz hayal gucunde sinir tanimiyoruz
VuhuuuuOlmaz en az 5 kategori buradasın:)
Keşke bendeHoşbuldum canım, takımdan izinliyim ya biraz tatlılarla haşır neşir olayım dedim
Of ya keşke yesem yesem kilo almasam
Yok yok kesmem merak etmeyinKesmeye gerek yok üzerine koy belli olmaz geçen kategoride @Canfeb elbise üzerinde sunum yaptı:)
Yersem haftada 2-3 kilo alabilirim o yüzden az yiyorum :))))Kaptan öyle diyorsa doğrudur o zaman kilo alabilir
Ben o mesajı kilo alsam diye okudumVuhuuuu
Keşke bende
Yok yok kesmem merak etmeyin
Karnınmı aç abla.Ben o mesajı kilo alsam diye okudum
Aynen alırız ben 10 gündür tatlı yemiyorum:)Sanki rahatladım:)Yersem haftada 2-3 kilo alabilirim o yüzden az yiyorum :))))
Değil aslında:)Yaptığım yemeği bile yiyemedim:)Karnınmı aç abla.
Sen de cokk kötü alıstırmıssın cocukları tatlıyaAynen alırız ben 10 gündür tatlı yemiyorum:)Sanki rahatladım:)
Oğlum kategoriyi duyunca anne bize baklava yaparsın dedi bayağı sevindi
Zaten sen kaç gündür bize tatlı yapmıyorsun diyorOysa 10 gün öncesi eksik olmuyordu
Yapalımda çok yersek çok spor yaparızKilo almak yok sonra kaptanlar bize kızar.Diyettekiler yapacak komşulara dağıtacak yada hepsini kocalara yedireceğiz
Valla yapayım bende bişeyler ama bu kategoriyi bilmiyordum, önce biraz takip edeyimKeske öyle bir sey olsa ama yiyince kilo alıyoruz
Gel sende tatlı yap kaptanım:))
Daha 2 saat önce acıldı kaptanım :))Valla yapayım bende bişeyler ama bu kategoriyi bilmiyordum, önce biraz takip edeyim
Biraz sağlıklı beslensinler dedimSen de cokk kötü alıstırmıssın cocukları tatlıya
10 gün uzun gelmistir tabi sürekli yapınca :)))
İyi o zaman sizede bir tarif verelim:)Yapalımda çok yersek çok spor yaparız
Valla yapayım bende bişeyler ama bu kategoriyi bilmiyordum, önce biraz takip edeyim
Yok gelmediler:)