Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ay inşallah abla biraz yöresel oldu ama dediğin gibi sunumla kıvırırım inşallah,gideyimde olmayan sandığımdan kadife bi örtü çıkarayım saten demode oldu :KK53:

Ben türlü çeşit tatlı yaparım sürekli yeni şeyler denerim beğenilirde ama özendiğimi batırırım :olamaz:

Kadifede güzel durur,bişilerde kattınmı tam olur

Ay inşallah abla biraz yöresel oldu ama dediğin gibi sunumla kıvırırım inşallah,gideyimde olmayan sandığımdan kadife bi örtü çıkarayım saten demode oldu :KK53:

Ben türlü çeşit tatlı yaparım sürekli yeni şeyler denerim beğenilirde ama özendiğimi batırırım :olamaz:
Cook özenmeden yap o zaman canım sunum önemli biliyorsun :)))
En cook sunuma calıs :))

Kadifede güzel durur,bişilerde kattınmı tam olur
Yazarken farkettimde harbi güzel olur ben bi bakıym kadife elbisemi falan keserim olmadı,herşey proluk için:deli: kazen belki bunları görürde "sen yarışmadan ben sana proluk hediye edeyim "der :KK45:

Cook özenmeden yap o zaman canım sunum önemli biliyorsun :)))
En cook sunuma calıs :))
İşte korkum sunuma özenmek :KK70:

Iyi aksamlar ❤

Sanada şeker

Yazarken farkettimde harbi güzel olur ben bi bakıym kadife elbisemi falan keserim olmadı,herşey proluk için:deli: kazen belki bunları görürde "sen yarışmadan ben sana proluk hediye edeyim "der :KK45:

Kesmene gerek yokki öyle bir hazırlaki anlaşılmasın,şölee yanlardan da hafif kıvıracan tamamdır :KK45: elbise lazım olur sonra.

Kesmeye gerek yok üzerine koy belli olmaz geçen kategoride Canfeb Canfeb elbise üzerinde sunum yaptı:)

X